Skvelý májový deň v ďalšom IMPA Dámskom klube so značkou ŠKODA

22.05.2015 20:58

Ďalšie stretnutie v IMPA Dámskom klube so značkou ŠKODA

Krásna a zdravá za volantom, tento krát na pôde IMPA Bratislava

Nový blog: Moje auto, môj svet

Máj je mesiacom lásky aj mesiacom, v ktorom oslavujeme Deň matiek. A preto ďalšie stretnutie v IMPA Dámskom klube so značkou ŠKODA   sa konalo vo štvrtok 21. mája. Tento krát na domácej pôde, v priestoroch autosalónu IMPA v bratislavskej Petržalke. Testovacie jazdy,  zaujímavé osobnosti, zdravé dobroty, jednoducho opäť ďalší skvelý deň...

 

Spoločnosť IMPA Bratislava ako prvá v sieti autorizovaných partnerov značky ŠKODA rozbehla projekt IMPA dámske kluby so značkou ŠKODA, ktorých zámerom je ukázať, že aj testovanie vozidiel ŠKODA môže byť zaujímavé. Každý dámsky klub je iný, jedinečný a s naozaj zaujímavým sprievodným programom.

„Svet žien je rozmanitý. Po čom ženy túžia? Rodina, deti, muži, romantika, móda, krása, ... Život je príliš krátky na to, aby sme ho prežili len podľa toho, čo nám hovorí rozum. Každá žena si zaslúži lásku aj emócie. Každá z nás – dcéra, matka, stará matka, priateľka, manželka, sestra, kolegyňa, kamarátka, spolubývajúca,... ale nesmieme zabúdať na „status“ ŽENA. Auto sa stalo už neodmysliteľnou súčasťou života takmer každej ženy. Odviezť seba do práce, deti do škôlky či školy, nákupy, pracovné cesty. V aute strávime počas života až tri roky. To už môžeme hovoriť o vzťahu. A keď chceme, aby vzťah fungoval, treba sa o neho starať. A naše IMPA dámske kluby sú tu pre všetky dámy, ktoré zaujíma aj to ako sa postarať o auto, ako byť dobrou šoférkou a tiež o tom, ako sa starať o seba a byť za volantom nielen krásna, ale aj zdravá“, hovorí Petra Volčková, marketingová manažérka spoločnosti IMPA Bratislava.  

Májový dámsky klub sa konal v priestoroch autosalónu IMPA v bratislavskej Petržalke a stretli sa v ňom dámy šoférky so zaujímavými osobnosťami.

Gestorkou projektu je módna návrhárka Zuzka Bottková. Ponúka svojim klientom široké možnosti odievania. Jej modely sú nadčasové a prinášajú všetkým množstvo energie a inšpirácie. Súčasťou programu bola aj módna prehliadka jej krásnych modelov. Okrem mladých atraktívnych modeliek mohli vidieť a porozprávať sa so seriálovými herečkami Gabikou Škrabákovou a Zuzkou Frenglovou.

Ďalšou z osobností bola výkonná riaditeľka Liga proti rakovine, Ing. Eva Kováčová, ktorá hosťom odprezentovala činnosť a záslužnú prácu občianskeho združenia.  „Mnohí si činnosť Ligy proti rakovine spájajú iba s finančnou zbierkou Deň narcisov. Liga proti rakovine však pripravuje a realizuje celoročné projekty a programy, ktorými pomáha onkologickým pacientom. Starajú sa o prevenciu a informovanosť verejnosti, podporujú zdravotnícke zariadenia, nemocnice, iné združenia ako aj výskumy liečby onkologických ochorení. A preto sme veľmi radi, že môžeme byť partnerom Ligy proti rakovine celý rok, podporovať ich činnosť rôznymi formami. A jednou z nich je aj prezentácia ich záslužnej činnosti nielen v našich dámskych kluboch, ale aj počas iných podujatí, ktoré organizujeme alebo ktorých sme súčasťou. Najbližšie to bude najväčšie slovenské MDD v Auparku a Sade Janka Kráľa, v nedeľu 31. mája. Všetci sú srdečne pozvaní“, dodáva Petra Volčková. 

 

Výtvarníčka, grafička a dizajnérka Ingrid Sýkorová sa venuje umeleckému vzdelávaniu detí, maľuje obrazy, vyrába šperky, navrhuje interiéry aj exteriéry bytov, domov, reštaurácií, grafické návrhy pre firmy. Predstavila svoju umeleckú tvorbu - obrazy, šperky a spolu s módnou návrhárkou Zuzkou Bottkovou poradili ako byť krásna za volantom!      

Dámy sa mohli porozprávať so šarmantnými a známymi tvárami z televíznej obrazovky ako je Janka Boršáková a  Petra Palevičová. Petra bola modelkou, moderátorkou a úžasnú romantickú bodku na konci módnej prehliadky dala v podaní nádhernej piesne.

Básnik, filozof života a slovný iluzionista Ondrej Kalamár predstavil svoju spisovateľskú tvorbu spolu so svojou kolegyňou - spisovateľkou Slávkou Koleničovou, ktorá v najbližšej dobre bude krstiť  svoju novú publikáciu.

Komplexná záchranná služba Bratislava – Nové Mesto predstavila prvú detskú výjazdovú pohotovosť pre celý Bratislavský okres. A prišli naozaj v štýle ako sa patrí, so zapnutými majákmi a húkačkami. Pozornosť pritiahla pravá americká sanitka Mobilnej intenzívnej jednotky, jediná na Slovensku.

Motoristická novinárka Alena Chorvátová vyspovedala všetkých hostí na tému motoristickú, akí sú šoféri, otestovala ich znalosti o vozidlách značky ŠKODA... Poradila hosťom na tému ekonomická a bezpečná jazda, jazda s deťmi v aute a ako ich zabaviť počas dlhšej cesty, ideálne auto do rodiny či správne sedenie za volantom. A ako ona sama hovorí: „Parkovanie. Veľká hodená rukavica pre všetky ženy. Vraj v tom ešte stále výrazne zaostávame...“

 

Príjemnú atmosféru neustále udržovala Andy Molnárová a jej zdravá káva, čaje a nápoje z huby reishi. V duchu zdravá za volantom sa nieslo aj ostatné občerstvenie:

» zdravá voda Kangen, ktorá hydratuje a detoxikuje

» zdravá živá strava Lifefood, bez lepku, laktózy a pridaného cukru

» Fruxi Fresh, originál 100%-né šťavy z ovocia a zeleniny

 

Ženy zažili premeny a líčenie s pleťovou a dekoratívnou kozmetikou Mary Kay, ktorá vyvrcholila tombolou a výhernými cenami potešila nejednu ženu.

 

Od 09:00 do 19:00  si každý návštevník mohol užiť testovacie jazdy na vozidlách ŠKODA:

» Auto roka 2015 – nová ŠKODA Fabia / Fabia Combi

» ŠKODA Yeti Monte Carlo

» ŠKODA Octavia Scout

» ŠKODA Yeti upravená na ručné riadenie pre hendikepovaných motoristov, projekt ŠKODA Handy ZŤP


„Čerešničkami na torte" boli vozidlá Octavia RS a v najvyššej výbavovej verzii Octavia Laurin & Klement.


Počas celého dňa od 06:00 do 22:00 prebiehala servisná akcia za 4,90 € pre všetky vozidlá koncernových značiek ŠKODA, VOLKSWAGEN a AUDI. Výbavou do džungle rodinného života bola ponuka originálneho príslušenstva do auta pre pohodlné a bezpečné cestovanie.

„Maličkosťami dosahujeme dokonalosť, ale dokonalosť nie je maličkosť. A preto sme sa v spolupráci s Alenkou Chorvátovou a jej portálom autoazena.sk pustili do písania blogu, ktorý sme nazvali Moje auto, môj svet... plný tajomstiev!“, dodáva na záver Petra Volčková.

Jednoducho skvelý deň s možnosťou otestovania ozajstných dobrôt. Naozaj môže byť aj testovanie vozidiel zaujímavé, čo poviete?

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode