Škola šmyku: zábava pre „prvovodiča“, pocit bezpečia pre rodičov

19.06.2012 21:12

Dôvod na odmenu v rodine sa vždy nájde – či už ide o „čerstvý vodičák“, oslavu plnoletosti, zvládnutú maturitu alebo úspešné štátnice. V každom z týchto prípadov hľadáme niečo špeciálne, čo by sa postaralo nielen o príjemnú spomienku, ale aj zanechalo užitočnú stopu. Kurz Školy šmyku na Slovakia Ringu je presne tým zážitkom, po ktorom sa vaše dospelé deti budú na cestách cítiť oveľa bezpečnejšie. A vy doma tiež.

 

Ruku na srdce – každý z nás sa po prekonaní určitej životnej výzvy cíti ako hrdina pre svoje okolie a rodinu. Obzvlášť, ak si spomenieme na euforické pocity po zisku vodičského preukazu. A práve tu nastáva okamih, keď sa najmä mladšie ročníky cítia ako piráti ciest, čo má za následok nejednu dopravnú nehodu. Dá sa tomu predchádzať?

Centrum bezpečnej jazdy v Orechovej Potôni je jediným miestom na Slovensku, kde sa každý majiteľ auta môže bez rizika naučiť zvládať kritické situácie ako šmyk, krízové brzdenie, vyhýbavé a iné neočakávané manévre. Na Slovensku, žiaľ, nie je absolvovanie tréningu bezpečnej jazdy povinné, no rakúske štatistiky hovoria jasnou rečou: tri roky po zavedení povinného tréningu bezpečnej jazdy klesol počet nehôd u „vodičov – začiatočníkov“ o 28 %, pri 18-ročných mužoch (ktorí sú najrizikovejšou skupinou na cestách) až o 34 %. 

Škola bezpečnej jazdy (známa aj pod názvom Škola šmyku) sľubuje okrem učenia aj kopec zábavy a všetky nevydarené pokusy majú veľký prínos: človek zistí, ako sa jeho auto správa v nebezpečných situáciách. A to bez rizika. Či muži alebo ženy, všetci zažijú na dráhe množstvo adrenalínu. 

Najefektívnejším z ponuky tréningov je bezpochyby celodenný kurz bezpečnej jazdy v hodnote 150 €. Ak chcete tento zážitok darovať ako prekvapenie, má pre vás Driving Academy k dispozícii darčekové poukážky, ktoré nájdete na webe  www.drivingacademy.sk

Slovakia Ring v Orechovej Potôni je jedinečný motoristický areál na Slovensku. Na jednom mieste ponúka možnosť jazdiť na špičkovom motoristickom okruhu, zdokonaliť sa v škole bezpečnej jazdy, vyskúšať si off-road a užiť si relax v hoteli. Slovakia Ring je moderný okruh so špičkovými parametrami a dĺžkou 5 922 m, ktorou sa radí medzi najdlhšie v Európe. Ponúka pestré možnosti využitia pre profesionálov aj amatérskych jazdcov a prináša pravidelné víkendové podujatia pre širokú verejnosť. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdné zručnosti, je pripravená Driving Academy so školou šmyku a kurzami jázd rôzneho zamerania a náročnosti. Po aktívnom výkone si môžete dopriať obed či večeru v Hoteli Ring***, ktorý zároveň ponúka 47 izieb/apartmánov a wellness so saunami a bazénom.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode