ŠKODA SUPERB s novou výbavou pre vyššiu úroveň pohodlia a bezpečnosti

01.06.2017 09:21

ŠKODA rozširuje ponuku výbavy svojej vlajkovej lode a posúva ju na vyššiu úroveň. Od konca mája 2017 budú vozidlá ŠKODA SUPERB a ŠKODA SUPERB COMBI schádzať z výrobnej linky v českých Kvasinách s niekoľkými novými prvkami výbavy. Ide napríklad o služby ŠKODA Connect, automatické tiesňové volanie, nové Infotainment systémy, SmartLink+, ale aj sedadlo vodiča s masážnou funkciou alebo exteriérový Chróm paket.

  • Care Connect: nová súčasť sériovej výbavy
  • Infotainment: až 9,2-palcový displej v sklenenom dizajne a SmartLink+
  • Bezpečnosť: novo rozšírená funkcia Manoeuvre Assist rozozná prekážky aj pred vozidlom
  • Komfort: sedadlo vodiča s masážnou funkciou, vyhrievaním, ventiláciou a funkciou pamäte
  • Výbava: nové devätnásťpalcové kolesá z ľahkých zliatin zvýrazňujú elegantný vzhľad špičkového modelu značky ŠKODA

Care Connect s automatickým tiesňovým volaním

S novým modelovým rokom a nezávisle od zvoleného systému infotainmentu je aj na slovenskom trhu štandardnou súčasťou výbavy všetkých vozidiel ŠKODA SUPERB a ŠKODA SUPERB COMBI balík služieb Care Connect.

Najdôležitejšou funkciou tohto balíka je funkcia Emergency Call. Tiesňové volanie sa spustí po nehode, pri ktorej dôjde k aktivácii niektorého zo zádržných systémov. Auto nadviaže hlasové a dátové spojenie s Autoklub Slovakia Assistance a odovzdá všetky potrebné dáta. Pomocou tlačidla v stropnom module možno tiesňové volanie aktivovať aj manuálne.

Aplikácia ŠKODA Connect App umožňuje aj vzdialený prístup k vozidlu. Inteligentný telefón tak vodiča môže informovať aj o tom, či má auto zatvorené všetky okná i dvere alebo či sú vypnuté svetlá. Navyše funkcia Posledná parkovacia pozícia ukazuje polohu vozidla a funkcia Húkanie & Blikanie uľahčuje jeho hľadanie tým, že aktivuje húkačku a smerovky.

Infotainment: 9,2-palcový displej v sklenenom dizajne a SmartLink+

Pre obsluhu množstva funkcií sú v automobile ŠKODA SUPERB k dispozícii optimalizované systémy infotainmentu. Uhlopriečka displeja navigačného systému Columbus sa zväčšila z 8 na 9,2 palca a  navigačného systému Swing z 5 na 6,5 ​​palca. Vzhľad displejov s vysokým rozlíšením zušľachťuje sklenený dizajn.

So systémom SmartLink+ automobil ŠKODA SUPERB ponúka ďalšie možnosti prepojenia vozidla a smartfónu. SmartLink+ prenáša z telefónu do automobilu aplikácie z oblastí navigácie, infotainmentu a komunikácie a tiež poskytuje údaje o vozidle, ktoré potom možno v smartfóne ďalej využívať.

Asistenčné systémy: Signalizácia vzdialenosti pri parkovaní s Manoeuvre Assist

ŠKODA SUPERB pomáha zamedziť drobným kolíziám pri parkovaní. To zabezpečí systém Signalizácia vzdialenosti pri parkovaní, rozšírený o funkciu Manoeuvre Assist, ktorá rozozná prekážky aj pred vozidlom. Systém vodiča nielen varuje optickými a akustickými signálmi, ale v prípade potreby vozidlo automaticky zabrzdí a zabráni tak kolízii pri parkovaní.

Sedadlo vodiča s masážnou funkciou, ľahšia komunikácia v aute a dvojité akustická sklá ŠKODA SUPERB s novými prvkami výbavy ešte viac potvrdzuje svoj charakter komfortného vozidla pre celú rodinu. Špičkovú úroveň pohodlia na dlhých cestách zabezpečí na želanie dodávané sedadlo vodiča s masážnou funkciou, elektrickým nastavovaním, vyhrievaním, ventiláciou a možnosťou uložiť všetky jeho nastavenia do pamäte. Rodinnú atmosféru v aute pomôže zlepšiť funkcia Digital Voice Enhancement - elektronické zosilnenie hlasu, ktorá cez mikrofóny v kokpite prenáša hlasy vodiča a spolujazdca k cestujúcim na zadných sedadlách. Od výbavy Ambition je ako mimoriadna výbava dostupná ďalšia novinka - dvojité akustické sklá s vloženou fóliou v predných dverách, ktoré prispievajú k špičkovému odhlučnenie interiéru vozidla ŠKODA SUPERB.

Elegantný vzhľad top modelu značky tiež zvýrazňuje dizajn devätnásťpalcových kolies z ľahkých zliatin Acamar. Navyše, automobil ŠKODA SUPERB bude čoskoro možné objednať v novej elegantnej metalickej farbe zamatová če

Pre automobil s výbavou L & K je v ponuke aj Chróm paket, ktorý pozostáva z chrómových líšt na oboch nárazníkoch a dverách. Vďaka tomu môže byť vrcholný variant vlajkovej lode značky ŠKODA ešte príťažlivejší.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode