ŠKODA SUPERB oslávi 100. výročie založenia 1. Československej republiky limitovanou edíciou

22.10.2018 10:50

Vlajková loď značky ŠKODA oslávi 100. výročie založenia Československej republiky veľkolepo. Model ŠKODA SUPERB, ktorý vo svojom segmente patrí k TOP automobilom na našom trhu, je teraz k dispozícii v limitovanej edícii 100 kusov s cenovým zvýhodnením až 5 000 eur. Tento suverénny elegán s nadčasovým dizajnom, vybavený digitálnym kokpitom, 7-stupňovou automatickou prevodovkou a ďalšou nadštandardnou výbavou je v limitovanej edícii k dispozícii v karosárskych verziách liftback a kombi. Automobily ŠKODA SUPERB v limitovanej edícii si zákazníci môžu už teraz vybrať u všetkých partnerov ŠKODA na Slovensku.

 

  • 100 rokov Československa: storočnica úspechu, 100 modelov v limitovanej sérii

  • Vlajková loď značky ŠKODA s cenovým zvýhodnením až 5 000 eur

  • Digitálny kokpit, navigácia, DSG automatická prevodovka a množstvo asistentov

  • ŠKODA SUPERB v limitovanej edícii dostupná v karosárskych verziách liftback a kombi s výkonnými naftovými a benzínovými motormi, aj s možnosťou pohonu 4x4

ŠKODA SUPERB pre českú automobilku predstavuje vlajkovú loď strednej triedy. Model, ktorý sa od svojho uvedenia na trh raketovo udomácnil na špici svojej triedy, je pri príležitosti 100. výročia vzniku prvej Československej republiky teraz na slovenskom trhu je vďaka cenovému zvýhodneniu dostupný za cenu už od 27 725 eur. V limitovanej edícii je k dispozícii symbolicky 100 kusov modelu ŠKODA SUPERB, vyhotovených vo verzii liftback i kombi.

 

Storočnica Československa pre nás znamená aj sto rokov pôsobenia na českom a slovenskom trhu v pozícii jednotky. Toto výnimočné výročie sme sa rozhodli osláviť limitovanou edíciou modelu ŠKODA SUPERB, ktorý je našou vlajkovou loďou a zároveň najpredávanejším modelom vo svojej triede u nás. Výrazné cenové zvýhodnenie vo výške 5 000 eur určite zaujme každého, kto zvažuje kúpu nového vozidla a hľadá kombináciu nadštandardného priestoru, komfortu a spoľahlivosti,“ hovorí Marek Růžička, konateľ ŠKODA AUTO Slovensko.

 

ŠKODA SUPERB v limitovanej edícii jazdí na osemnásťpalcových zliatinových kolesách Pegasus, celkový vzhľad automobilu ešte viac zvýrazňujú zadné okná s vyšším stupňom tónovania ako súčasť balíčka SUNSET a Bi-xenónové svetlomety s adaptívnou funkciou ASF a LED denným svietením.

 

Limitovaná séria modelu ŠKODA SUPERB ponúka množstvo prvkov nadštandardnej výbavy. Digitálny kokpit poskytuje vodičovi ideálny prehľad o detailoch z palubného počítača s mnohými ďalšími informáciami, napríklad údajmi z navigačného systému, ktorý je tiež súčasťou výbavy limitovej série. Vďaka bluetooth a telefónnemu boxu môže vodič využiť komfortné telefonovanie.

 

V limitovanej edícii ŠKODA SUPERB nechýbajú ani viaceré asistenčné služby, ktoré robia jazdu s týmto autom nielen ľahšiu a príjemnejšiu, ale aj bezpečnejšiu - ako napríklad lane asistent pre udržiavanie automobilu v jazdnom pruhu, blind spot detection s upozornením na automobily mimo zorného poľa vonkajších spätných zrkadiel či parkovacia kamera.

 

ŠKODA SUPERB je v limitovanej verzii dostupná s dvojlitrovými motormi TDI a TSI, v karosárskej verzii liftback aj combi a so sedemstupňovou automatickou prevodovkou, ktorá umocňuje komfortný pocit z jazdy. Dvojlitrové naftové motory dosahujú výkon 110 kW a 140 kW. Modely so silnejšími naftovými motormi sú k dispozícii aj s pohonom všetkých štyroch kolies. Benzínový motor 2.0 TSI je k dispozícii s pohonom 4x4 a dosahuje výkon až 200 kW. Tieto motorizácie je možné voliť si v kombinácii s výbavovým stupňom AMBITION, či STYLE.

 

Súčasťou základnej výbavy je nielen predĺžená záruka, ale aj bezplatný servis na 5 rokov / 100 000 km. Zákazníci si môžu automobily ŠKODA SUPERB v limitovanej edícii kúpiť už teraz u všetkých partnerov ŠKODA na Slovensku.

K dispozícii vo výbave AMBITION je verzia liftback s benzínovým motorom 1,5 TSI s výkonom 110 kW, ktorej taktiež nechýba sedemstupňová automatická prevodovka.

 

Model ŠKODA SUPERB zaujme už na prvý pohľad. Pre svoj pôsobivý precízny dizajn s podmanivými líniami si vyslúžil označenie elegán ciest. Charakteristickou prednosťou automobilu ŠKODA SUPERB je bohatá ponuka vnútorného priestoru a vysoký komfort pre celú posádku, nehovoriac o najväčšom batožinovom priestore vo svojej triede. Má objem až 625 litrov, ktorý sa po sklopení zadných sedadiel zväčší na výnimočných 1 760 litrov.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode