ŠKODA Superb Combi dostane štýlový outdoorový paket

28.01.2014 10:53

Superb Combi teraz aj v outdoorovej verzii

Výrazné funkčné a ochranné prvky pre využitie v ľahkom teréne

K dispozícii pre takmer všetky kombinácie motorov a prevodoviek modelu ŠKODA Superb Combi

Vlajková loď značky ŠKODA, modernizovaný model Superb Combi, je k dispozícii aj s výrazným outdoorovým paketom. Súčasťou sady dielov z kolekcie Originálneho príslušenstva ŠKODA sú robustné plastové kryty okolo celého vozidla, modifikované nárazníky alebo lemy blatníkov a prahov. Paket Outdoor je k dispozícii takmer pre všetky kombinácie motorov a prevodoviek modelu Superb Combi.

S paketom Outdoor je dôkladne modernizovaný Superb Combi pripravený aj pre prevádzku mimo bežných ciest.Nápadným znakom sú výrazné ochranné prvky okolo celého vozidla. Vpredu aj vzadu sú nové nárazníky s čiernymi plastovými ochrannými prvkami. Robustné plastové diely prekrývajú aj prahy a lemy blatníkov. Výraznými dizajnovými prvkami sú strieborne lakované časti predného a zadného nárazníka na exponovaných miestach. Praktické sú bočné ochranné lišty na oboch pároch dverí, nákladovej hrane batožinového priestoru a nástupné lišty na prahoch, viditeľné po otvorení dverí.

Motorovú paletu modelu ŠKODA Superb Combi s paketom Outdoor tvoria štyri benzínové a tri naftové agregáty. Ponuka pokrýva spektrum motorov od základného štvorvalca 1,4 TSI s výkonom 92 kW až po špičkovú šesťvalcovú motorizáciu 3,6 FSI s výkonom 191 kW. Paket Outdoor je tak k dispozícii takmer pre všetky motorizácie - s výnimkou modelu ŠKODA Superb GreenLine. Automatické prevodovky sú v ponuke len ako moderné šesť a sedemstupňové prevodovky DSG. Zákazník si navyše môže vybrať medzi variantom s pohonom predných alebo všetkých štyroch kolies. Základom techniky pohonu všetkých kolies modelu Superb Combi 4x4 je spojka Haldex štvrtej generácie.

Paket Outdoor je atraktívnym príslušenstvom pre modernizovanú vlajkovú loď značky ŠKODA. Kompletne prepracovaná ŠKODA Superb, ktorá bola na trh uvedená v polovici roka 2013, zaujme inovovaným dizajnom a presvedčí zlepšenými hodnotami spotreby a radom nových technických riešení.

ŠKODA Superb presviedča zákazníkov v Európe, rovnako ako v Číne, Rusku a Indii. Na celom svete doteraz ŠKODA predala približne 615500 vozidiel tohto vrcholného modelu. V roku 2013 predala ŠKODA AUTO približne 94500 vozidiel radu Superb.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode