ŠKODA obhájila prvenstvo medzi najlepšie komunikujúcimi automobilovými spoločnosťami

24.02.2021 12:51

Značka ŠKODA je už štvrtý krát po sebe najlepšie komunikujúcou automobilovou značkou na Slovensku. Prvú priečku v súťaži Hermes Komunikátor roka 2020 v kategórii Automobily jej priniesol reprezentatívny prieskum agentúry MEDIAN SK. Potvrdzuje sa tak dlhodobá snaha spoločnosti ŠKODA AUTO byť k zákazníkom čo najbližšie.

 

V siedmom ročníku súťaže Hermes Komunikátor roka 2020 boli vyhodnocované spoločnosti v tradičných kategóriách Bankovníctvo, Telekomunikácie, Automobily, Poisťovníctvo, Obchodné reťazce a Cena agentúry. Súťaž každoročne hodnotí komunikáciu so zákazníkmi, pričom sa ocenenia odovzdávali na základe výsledkov prieskumu MEDIAN SK, hlasovania verejnosti a rozhodnutia odbornej poroty, ktorá vyhodnotila najlepšie komunikačné projekty. ŠKODA zvíťazila v prieskume na vzorke viac ako 12 000 respondentov, ktorí hodnotil spontánnu aj podporenú znalosť značky.

Aj napriek extrémne ťažkej situácii počas minulého roka sme sa snažili byť k zákazníkom čo najbližšie. Či už v online svete alebo v tom fyzickom pri dodržiavaní maximálnych hygienických opatrení. Hrdí sme aj na našu iniciatívu ŠKODA pomáha, vďaka ktorej po celom Slovensku už pomohli desiatky vozidiel ŠKODA v boji s koronavírusom. Vážime si, že našu snahu a celoročnú prácu odmenila aj verejnosť a získali sme ocenenie za najlepšie komunikujúcu značku medzi automobilovými spoločnosťami na Slovensku. To, že sa nám to podarilo už štvrtý krát po sebe, je o to viac cennejšie. Ďakujeme všetkým, ktorí nás podporili,“ uviedla Lenka Kalafut Lendacká, PR manager, ŠKODA AUTO Slovensko.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode