SILVIAN HEACH - KOLEKCIA JAR-LETO 2015

14.05.2015 19:05

Hromada pocitov, emócií a silných kontrastov: žena Silvian Heach sa pripravuje na jar-leto 2015 v znamení obnovy a dynamiky.
Štyri rôznorodé inšpirácie, tzv. „fashion´s moods“ sú základom novej kolekcie, ktorých hlavnou postavou je mladá, výrazná žena, ktorá miluje žiť život naplno.


Miami. Čarovné mesto, ktoré nás obdaruje jedinečnými pocitmi a skúsenosťami. Reminiscencie Art Decò a minimalistický modernizmus sú základom tejto prvej témy prejavujúcej sa prostredníctvom ikonických detailov mesta zobrazujúcich sa na potlačiach. Grafiky a potlače inšpirujúce sa nielen nádhernou prírodou Floridy, ale aj niektorými kultovými miestami Miami, ako napríklad Colony Hotel či Raleigh Hotel. K uzavretiu tejto inšpirácie; široká farebná škála od jemných pastelových farieb až po fluorescenčných detaily.

Love Boat. Pre všetky tie, ktoré chcú byť romantické a trendy, Silvian Heach navrhuje námornícky štýl, vyznačujúci sa pruhovanými vzormi, kvetinkovými detailmi a elegantnými farebnými odtieňmi modrej a červenej. K námorným konceptom sú pričlenené digitálne a fotografické potlače zmixované s kvetmi a tropickými prvkami za účelom podmaňujúceho vizuálneho zapôsobenia.

Sport Chic. Tenisová hra sa stáva tzv. „leitmotif“ tretej inšpirácie, ktorá ponúka výber z takých kúskov, ktoré výborne kombinuje štýl, eleganciu a inováciu. Potlače zohrajú dôležitú rolu vďaka ich evokujúcej sile, vkladajúc prvky súvisiace s týmto skvelým športom. Klasický štýl udáva cestu dnešnej modernej inšpirácie zavedením technických tkaním, ako napr. neoprén a sieťovina, ktoré pridávajú nové objemy oblečeniu, a tak vytvárajú pôvabné siluety, príkladom môže byť sukňa oblého tvaru inšpirovaná deväťdesiatymi rokmi. A na záver „bomber“ bunda sa úspešne vracia do módy spolu s „oversized polo“ a s plisovanými sukňami ako nové estetické prvky.

Festival. Bohémsky nadšenie dominuje v tejto štvrtej téme, inšpirujúci sa čarovnou atmosférou známeho Arts festivalu Coachella. Elegantne vyšívané šaty, mini džínsové šortky and celoplošné potlače spolu s tričkami, ktoré pripomínajú niektoré z mýtov rocku a popu, ako napr. Rolling Stones a David Bowie. Rafinovaný a etnický nádych sa premieta do niektorých odevov s úplne odrezanými rukávmi alebo v bezrukávových verziách oblečení, doplnených pôvabnými detailmi a zaujímavými grafikami. A na ukončenie štvrtej inšpirácie, výber farieb je zameraný na neutrálne farby, ako napr. biela a pastelové odtiene.


Arav Fashion bola založená v roku 2002 s projektom SILVIAN HEACH, ako dôsledok jasnej a ambicióznej myšlienky zdieľanej v súčinnosti dvoma zakladateľmi: Mena Marano a Giuseppe Ammaturo. Dnes spoločnosť zohráva dôležitú úlohu na módnej scéne. Vo svojom portfóliu má okrem Silvian Heach aj značky: SH (SS15), Sivlian heach Kids, Silvian Heach Eyewear, ako aj celosvetovú výrobnú a distribučnú licenciu značky oblečenia  Aston Martin pre deti. Od prvého roku činnosti spoločnosti sú zaznamenané obchodné úspechy, ktoré položili základy značky Silvian Heach prostredníctvom plánu expanzie do maloobchodných predajní v Taliansku a v zahraničí. Dnes spoločnosť Arav Fashion distribuuje do viac ako 40 krajín sveta za konkurencieschopné ceny. Na Slovensku výhradná a autorizovaná retailová prevádzka je v obchodnom centre Aupark Bratislava.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode