SILNÉ A KRÁSNE VLASY OPÄŤ POMÔŽU MENIŤ ŽIVOTY

28.08.2019 20:06

Vlasy vedia občas riadne potrápiť nejednu ženu. Ale viete si predstaviť, že by ste o ne prišli? Strata vlasov počas chemoterapie psychicky zatrasie každou onkologickou pacientkou. Keďže kúpa novej parochne znamená pre rodinu ďalšiu finančnú záťaž, žena – pacientka sa často radšej zriekne tohto výdavku. Vďaka projektu Ligy proti rakovine „Vystrihaj sa Slovensko“, darcom vlasov, produktom Pantene a 101 Drogerie sa už desiatky žien teší z parochne, ktorá im vrátila kus sebavedomia a životnej energie.

Nákupom jediného produktu Pantene v sieti 101 Drogerie prispejete až 50 centov pre pacientky, ktoré o korunu krásy prišli.

Až do 17. septembra 2019 sa môže do zbierky opäť zapojiť každý!

Jednoduchý nákup jedného z produktov Pantene v 101 Drogerie tak dodá silu nielen vašim vlasom, ale môže znamenať aj zdravé vlasy pre onkologické pacientky.

Vystrihaj sa Slovensko je jedným z mimoriadne úspešných projektov Ligy proti rakovine v spolupráci s kaderníctvami po celom Slovensku. Za myšlienkou stojí aj úspešná kaderníčka Zdenka Vrbová, ktorá sama ostrihala stovky darcov vlasov. Cieľom projektu je bezplatne vyrábať parochne na mieru z pravých vlasov pre onkologické pacientky, a v blízkej budúcnosti aj zapožičať parochne z umelých vlasov pacientkam, ktoré na výrobu čakať nemôžu.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode