Šesť svetových premiér na medzinárodnom autosalóne v New Yorku

11.04.2019 14:01

Tlačová konferencia sa bude konať počas prvého novinárskeho dňa 17. apríla o 16:15 hod (CEST). Záujemcovia na celom svete môžu prostredníctvom online platformy Mercedes me sledovať živý prenos. Tlačové materiály, fotky a videá z New Yorku budú k dispozícii na mediálnom hube. Živý prenos z viacerých uhlov kamier a mediálny špeciál k medzinárodnému autosalónu v New Yorku je možné nájsť na www.mercedes-benz.com/NYIAS2019.

 

Po prvý krát bude možné vidieť nové najväčšie a najluxusnejšie SUV od značky Mercedes-Benz: GLS je Triedou S medzi SUV a stelesňuje nárok na excelentnosť v segmente prémiových SUV. Ponuka priestoru, predovšetkým v druhom rade sedadiel, profituje z dlhšieho rázvoru (+60 mm). Tri plne elektricky nastaviteľné rady sedadiel ponúkajú cestujúcim veľkorysý priestor a komfort sedenia. 48-voltový aktívny podvozok E-ACTIVE BODY CONTROL, známy z nového GLE, ponúka vynikajúci komfort pruženia, agilný handling a vysokú priechodnosť terénom. Okrem toho má GLS najnovšiu generáciu asistenčných systémov na kooperatívnu podporu vodiča.

 

Ďalšiu svetovú premiéru oslavuje modernizovaná GLC kupé. Presviedča pozoruhodným vzhľadom, inovatívnymi asistentami vodiča, novou paletou motorizácii a najnovšou generáciou infotainmentu MBUX (Mercedes-Benz User Experience - Používateľský zážitok Mercedes-Benz) s mnohými možnosťami ovládania. Zdokonalené jazdné asistenčné systémy boli okrem iného doplnené o funkcie varovania pri vystupovaní, vytváraní uličky pre záchranárov a funkciu rozpoznávania konca dopravných zápch.

 

Modernizované vysokovýkonné GLC SUV a kupé z Affalterbachu oslávia taktiež svoje svetové premiéry. Okrem vyššej dynamiky jazdy a inovatívneho ovládania gestami, získajú infotainment MBUX s funkciami a zobrazeniami špecifickými pre AMG. Pri dizajne exteriéru vyniká výrazná predná časť s krytom chladiča špecifickým pre AMG s vertikálnymi čiernymi lamelami. Novo navrhnuté vysoko výkonné svetlomety LED s denným osvetlením so vzhľadom pochodne umocňujú optický vzhľad. Interiér podčiarkuje vedúcu ambíciu nových stredne veľkých SUV z hľadiska dynamiky jazdy.

 

Okrem spomínaných vozidiel budú po prvý krát verejnosti predstavené aj Mercedes-AMG A 35 4MATIC sedan a Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

 

1 Uvedené hodnoty boli zistené podľa predpísaného spôsobu merania. Ide o hodnoty CO2 podľa NEDC v zmysle čl. 2 bodu 1 vykonávacieho nariadenia (EÚ) 2017/1153. Hodnoty spotreby paliva boli vypočítané na základe týchto hodnôt.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode