Sen každého chlapca

03.11.2013 21:34

Sen každého chlapca

Populárny moderátor a zabávač Andrej Bičan si zamoderoval s novým modelom BMW 330d Touring

Ako moderátor máte určite za sebou množstvo častí zábavných televíznych relácií alebo sa mýlim?

Robí sa ich veľa a baví ma robiť v kvalitách a vo vysokých kvantitách.  Priznám sa, že film ani činohra ma neláka. Okrem toho vyrábam „Nakupuje vám to“ a som takým poloprodukčným a riaditeľom. Program som robil pre televíziu JOJ a teraz sa vracia na obrazovky a bude to moderovať Juraj Mokrý. Ja budem toho celého koučom.  Ďaľšou reláciou bude „Cena je správna“ , kde sa háda správna cena veci od malinovky až po cenu auta.

Byť moderátorom bol vždy váš sen?

Chcel som byť kozmonaut, hasič a všeličo iné. Mal som firmu, ktorá robila siete, doma mám nahrávacie štúdio, aj komentáre robím z domu, formátujem a posielam to naspäť, keď niekto potrebuje urobiť napríklad obraz do dabingu, tak to viem tiež urobiť.

Ako spolujazdec sa pri kom tak uvoľníte, že zaspíte?

Jediný človek pri ktorom zaspím v aute je moja manželka. Ani pri otcovi, ani pri kamarátoch to nedokážem. A ženy a jazdenie vôbec? Tak mám skúsenosť, že kde je stopka, tam si oni len pribrzdia, zvláštne, ale pravdivé. Niekedy im chýba intuitívne riadenie.

Vaše prvé auto a terajšie?

Stará červená  Fabia a dodnes sa mi páči viac ako nové. Novým dizajnom urobili krok dozadu, bohužiaľ. Teraz jazdím na Nissane 370 Z. Zrýchlenie na aute sa mi všeobecne páči, hoci moje rýchlosti sú 1,2,3,4. Automat pre mňa je na prvom mieste, kto si zvykne na lepšie, nevráti sa k horšiemu...

Najhorší váš motoristický zážitok?

No asi vtedy, keď som mal polroka zadržaný vodičák za alkohol. Chvalabohu, že ma zastavili, lebo som prechádzal cez štvorprúdovú cestu zľava doprava, taký opitý, vtedy som si neuvedomoval závažnosť priestupku. Najprv som chcel ísť taxíkom, ale bohužiaľ som si sadol za volant, ale veľa som neprešiel. Zastavili ma, ale keby sa niečo stalo, tak si to do smrti neodpustím. Teraz sa mi to už nestane, nechám auto na parkovisku, alebo si dopredu dohodnem človeka, ktorý ma odvezie.

Kde v zahraničí ste si mali možnosť zajazdiť?

V Anglicku sa mi páčilo, že na červenej sa kontinuálne pohol 40 metrový rad a teda všetci naraz. To len u nás sa vodiči pohnú neplynulo a na jednu zelenú prejde 12 alebo 6 áut. Na zips u nás v Ivánke si vodiči už zvykli, čo je super  v ranných kolónach.

Netradičný zážitok s autami?

Skúšali sme na parkovisku, že koľko ľudí sa zmestí do BMW 730d a narátali sme 23 ľudí. Natlačili sa hlava-nehlava. Mám z toho fotku.

Na aké autá sa tešíte, na ktorých budeme jazdiť v budúcnosti?

Teším sa na dobu, keď nebudú benzínové a dieselové motory, ale alternatívne spôsoby. Autá budú na zotrvačníky, príde niečo nové, na slnko a doba 12 valcov prepĺňaných turbom pomaly vymizne a prídu autá na stlačený vzduch, na vodík a tak..prípadne  na minerálku....na trus, to by sme si nakakali a mohli by sme ísť.

Vraj ste vlastnili vo vozovom parku aj BMW?

Moje prvé BMW  bol päťkový  benzínový svalovec so širokými kolesami.  Potom prišlo sedmičkové BMW a moje deti mali väčší komfort a bezpečnosť.  Neviem prečo, ale v päťkovom BMW som si bol istejší v jazdení.  Dosť veľa jazdím, tak preferujem skôr diesel a automat.

BMW je sen každého chlapca...ako sa vám páčilo nové BMW 330d Touring?

Páčila sa mi 8 – stupňová DSG prevodovka, myslím si, že od určitého momentu sa autá značky BMW na seba podobajú práve kvôli dobrej technológii. Aj úsporný jazdný režim Eco Pro potrebuje malé množstvo paliva, čo je super. Režim ako Sport Pro je adrenalínovejší a Comfort Pro o niečo  kľudnejší. Má to super krútiak, to auto ide ako šíp! Veľmi rád používam tempomat, kde mám predpisovo nastavenú rýchlosť  130 km/h. V interiéri je klasická nemecká kvalita. Nízke sedenie s dobrým uchopením volantu dáva  skvelú radosť z jazdy. V aute je dostatok miesta vpredu, vzadu ako aj množstvo odkladacích priestorov, čo ocenia moje deti a neotravujú. Hlavne miesta na nápoje! Kufor je veľký, rodinný. Čo dodať na záver, BMW 330d Touring je vydarené komfortné kombi do každého počasia, ktoré vás nenechá v štichu ani na dlhých cestách na dovolenku, či už v lete alebo v zime.

Text a foto: Alena Chorvátová

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode