SEAT rozširuje ponuku radu Arona verziou FR Limited Edition

27.02.2024 21:37

 

  • Verzia FR Limited Edition dodáva modelu SEAT Arona exkluzivitu novými farbami karosérie a interiéru

  • SEAT Arona bol navrhnutý a vyvinutý v Barcelone, vyrába sa v materskom závode Martorell

Od svojho uvedenia na trh je SEAT Arona ideálnym mestským SUV. Do svojho segmentu priniesol oživenie robustným vonkajším dizajnom a inovatívnym vyhotovením interiéru.

Značka SEAT teraz dodáva charakteru modelu Arona novú úroveň exkluzivity verziou FR Limited Edition. Najnovší prírastok do modelového radu dostal nové dizajnové detaily na karosérii a v interiéri, pričom si zachoval typickú výraznú estetiku off-road.

Od spustenia predaja v roku 2017 bol model SEAT Arona veľmi úspešný, doteraz sa z neho predalo vyše pol milióna exemplárov. V roku 2023 bol model Arona najpredávanejším automobilom značky SEAT s počtom 89 000 kusov dodaných zákazníkom (2022: 71 000; +25,3 %). 

Arona je najpredávanejším modelom SEAT a vydobyl si pozíciu v segmente mestských SUV ako vozidlo, ktoré presne spĺňa potreby zákazníkov,“ povedal Sven Schuwirth, člen predstavenstva SEAT pre predaj a marketing. „Verzia FR Limited Edition umocňuje jeho dizajn, pridáva nové estetické prvky na karosériu a do interiéru, čím zvyšuje jeho atraktivitu pre zákazníkov, ktorí sa chystajú do mestskej džungle.“ 

Okrem nových farieb má SEAT Arona FR Limited Edition aj nové prvky vybavenia a kolesá. V palete farieb karosérie pribudol nový exkluzívny sivý odtieň Graphene Grey, vozidlo má štandardne 18-palcové disky kolies z ľahkej zliatiny lakované sivým farebným odtieňom Cosmo Grey.

 

V kabíne má SEAT Arona FR Limited Edition výduchy ventilácie nalakované sivou farbou a dekoračné obklady na dverách, prístrojovej doske a stredovej konzole v novom farebnom vyhotovení Dark aluminium matt. Zákazníci si môžu za príplatok objednať škrupinové športové sedadlá s integrovanými opierkami hlavy a textilným poťahom, ktoré výborne držia telo a dodávajú interiéru atraktívny športový akcent.

SEAT Arona FR Limited Edition sa začne predávať ešte v prvom štvrťroku 2024.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode