SEAT je ekonomický k vašej peňaženke a zároveň ekologický k životnému prostrediu

23.09.2014 09:39

  • Leon ST Kombi s pohonom na zemný plyn (CNG) oficiálne v predaji na Slovenskom trhu
  • Mimoriadne cenové zvýhodnenie pre Leon s naftovými TDI motormi pod značkou ECO_TDI  

 

Pohon na zemný plyn CNG je stále viac populárnejší, má množstvo výhod a spomedzi alternatívnych foriem pohonu ho možno označiť za najdostupnejší. Uvedomuje si to aj značka SEAT a preto na slovenský trh prichádza s novinkou – SEAT Leon ST Kombi 1.4 TGI.

Vozidlo je ponúkané v dvoch stupňoch výbavy (Reference alebo Style) a pri výkone 81kW / 110k spotrebuje iba 3,5 kg zemného plynu na 100 km. Pri aktuálnej cene pohonných hmôt teda ide o ekonomicky výhodnejšiu alternatívu nielen k benzínovým, ale aj naftovým motorom. Pohon na stlačený zemný plyn CNG má oveľa viac výhod dokonca aj v porovnaní s alternatívnym pohonom na LPG. Okrem faktu, že pohon CNG je dodávaný sériovo priamo z výroby bez nutnosti dodatočného zásahu do vozidla, CNG je šetrnejšie k životnému prostrediu, má nižšiu spotrebu, nižšie prevádzkové náklady ale tiež napríklad možnosť parkovať v podzemnej garáži. Celkový dojazd vozidla vybavený pohonom CNG je až 1300 km.

 

Uvádzacia cena modelu SEAT Leon ST Kombi s pohonom na zemný plyn vo verzii Reference je 16 890 EUR s DPH.

 

Dôraz na ekológiu a ekonomiku bol kladený aj pri príprave novej akciovej ponuky ECO_TDI pre SEAT Leon. Ako názov napovedá, zvýhodnené sú všetky naftové motory a to až do výšky 2 960 EUR a spotreba TDI motorov je už od 3,3 l/100 km. Pre zákazníkov je tak pripravený päťdverový SEAT Leon s motorom 1.6 TDI už od 14 110 EUR s DPH.

 

Zákazníkov požadujúcich zväčšený prepravný priestor určite zaujme Leon ST Kombi 1.6 TDI s cenou od 14 810 EUR s DPH a batožinovým priestorom 587 litrov, ktorý patrí medzi najväčšie v triede. Popri atraktívnej cene SEAT ponúka zákazníkom širokú sériovú výbavu už od základnej verzie ktorá zahŕňa napr. klimatizáciu, rádio SEAT Media system Touch s dotykovou obrazovkou a USB vstupom, centrálne zamykanie s diaľkovým ovládaním, elektricky ovládané okná a zrkadlá s vyhrievaním, širokú paletu bezpečnostných prvkov či multifunkčný volant.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode