Satisfyer Klub Sebalásky!

22.06.2022 20:00

 

Satisfyer vyzýva svoju komunitu na pripojenie sa k Satisfyer Klubu sebalásky

 

V priebehu Gay Pride v júni 2022 Satisfyer, celosvetovo vedúca značka na poli sexuálneho zdravia, zdôrazňuje kľúčové témy, ktoré sú stále tabu, ako napríklad dôležitosť toho starať sa o svoje duševné i fyzické zdravie a rovnako tak o svoje sexuálne potreby.

 

V dobe ako je tá dnešná sú sebaláska a starostlivosť o seba samých stále dôležitejšie. Sebeláska je výsledkom pôsobenia rôznych činností, ktoré urobíte pre svoje zdravie a spokojnosť. Znamená to, že identifikujete, spoznáte, a potom urobíte to, čo je pre vás najlepšie.

 

Prečo je ale niekedy také ťažké mať sa rád, obzvlášť ak ste súčasťou LGBTQIA+ komunity?

 

Všeobecne ide o to, že nízka miera akceptácie v spoločnosti vedie k tomu, že aj my sami si nedostatočne rozoznávame a priznávame naše potreby. Toto obzvlášť platí, ak nezapadáme do všeobecne platných noriem alebo ak cítime, že by naše pravé ja neboli dobre prijaté ľuďmi v našom najbližšom okolí.

 

Práve v takýchto situáciách prichádza na scénu Satisfyer klub sebalásky.

 

Satisfyer je najväčšia značka na poli sexuálneho wellness, ktorá spája technologické inovácie a sexuálne zdravie. Inklúzie a sexuálne zdravie sú pre značku hlavnými hodnotami, ktoré podporuje a zároveň propaguje myšlienku, že sexuálne zdravie by malo byť dostupné každému bez ohľadu na jeho sexuálne preferencie, socioekonomické zázemie, vek, pohlavie alebo schopnosti.

 

V priebehu mesiaca jún Satisfyer podporuje svoju komunitu a LGBTQI* influencerov, aby otvárali témy ako duševné, telesné a sexuálne zdravie.

Aké sú teda pravidlá Klubu sebalásky?

  • Bezpečný priestor pre každého bez ohľadu na jeho pohlavie, vek, preferencie alebo identitu.
  • Žiť svoju vlastnú sexualitu a svoje sexuálne potreby naplno, pretože sú dôležité pre rozvoj každého z nás. Vlastne je nutné zbúrať bariéry a začať si plne uvedomovať, že sexualita a sexuálne potreby a ich naplnenie podporuje aj duševné zdravie.
  • Byť milý k svojmu telu a nikomu nedovoliť obmedzovať vlastné sexuálne túžby. Chápať svoje telo a akceptovať svoje potreby, ako dôležitý krok k pocitu naplnenia vlastnej sexuality. 

Pokiaľ chcete do klubu vstúpiť, jednoducho sa pripojte k Satisfyer komunite na Instagramovom účte @satisfyercom a zapojte sa tak do mnohých diskusií s medzinárodnými LGBTQI* influencermi.

 

 

 

 

Podeľte sa o skúsenosti s vašimi obľúbenými Satisfyer hračkami a svoje princípy sebalásky a získajte tak možnosť vyhrať 1 z 50 Satisfyer produktov na sebauspokojenie.

V júni sú sebaláska a sexuálne zdravie kľúčové slová a Satisfyer vás vyzýva na šírenie tejto správy, aby každý človek bez ohľadu na jeho sexuálne preferencie mať prístup k uspokojivému sexu a mohol dosiahnuť duševné zdravie.

Za účelom sprístupnenia sexuálneho zdravia ponúka Satisfyer svojim zákazníkom okrem širokej ponuky erotických pomôcok aj free aplikáciu Satisfyer Connect App, v ktorej nájdete nepreberné množstvo prvkov na preskúmanie nových dimenzií vašej sexuality.

Tento rok sú vo svetle reflektorov rodovo neutrálne sexuálne hračky a Satisfyer ďalej rozšíril ich ponuku, aby ponúkol viac potešenia úplne pre každého:

 

 Satisfyer Elastic Game

S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budeš môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

Odporúčaná cena: 54,95 €

 

Satisfyer Endless Love

Či už zhora nadol, pod alebo nad alebo dookola, vibrátor Endless Love ponúka nespočetné množstvo spôsobov, ako dosiahnuť vyvrcholenie! Vďaka 3 výkonným motorom a viac ako 100 možným kombináciám vibrácií je táto univerzálna hračka jednoducho neporaziteľná!

Odporúčaná cena: 54,95 €

 Satisfyer Endless Fun

Toto zmyselné, ľahko prenosné zariadenie je určené pre každého bez rozdielu pohlavia a nabáda na skúmanie vašej predstavivosti, najmä v partnerskom vzťahu. Mäkká silikónová hlavica je otočná o 180 ° a umožňuje všestranné využitie tejto hračky vo všetkých mysliteľných polohách.

Odporúčaná cena: 54,95 €

 

 Satisfyer High Fly

Satisfyer High Fly sa vďaka ergonomickým krídelkám a jemnému telu skvele hodí na stimuláciu všetkých erotogénnych zón. Je to perfektný produkt pre začiatočníkov, pretože má univerzálny, hravý dizajn a jednoduché ovládanie.

Odporúčaná cena: 33,95 €

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode