Satisfyer efekt a jeho prínosy pre zdravie a posilnenie sebavedomia

15.12.2021 22:00

Zdravie: 

Satisfyer využíva “Satisfyer Effect” na to, aby boril tabu okolo diskusie o sexuálnom wellness a uspokojení. Nakoľko sexuálne wellness a orgazmus sú tabu, môžeme povedať, že, inovatívna technológia spoločnosti Satisfyer zaručuje zdravotné benefity, uspokojenie a posilnenie sebavedomia.

Riaditeľka pre vzdelávanie a certifikovaná sexuologička v spoločnosti Satisfyer, Megwyn White hovorí o rôznych benefitoch, ktoré prináša sexuálny wellness a orgazmus, vrátane týchto: 

  • Zlepšenie imunity, duševného zdravia a spánku - pri pravidelnom orgazme je do tela vylučovaný oxytocin, prírodný hormón lásky, ktorý zlepšuje náladu.
  • Úľava od stresu -  orgazmus uvolňuje endorfíny. Podľa Harris Poll štúdie, ktorú si nechala spoločnosť Satisfyer spracovať, takmer jedna tretina žien, ktoré vlastnia nejakú sexuálnu hračku, považujú túto hračku za pomocníka k relaxácii a uvoľneniu od stresu.

 

  • Podpora rozjasnenia pokožky -  orgazmus podporuje krvný obeh v tele a prináša tak viac kyslíka do buniek, čo vedie k rozjasneniu pokožky a zmierneniu prejavov jej starnutia. 

Posilnenie sebavedomia: 

Satisfyer pomáha ľudom dosiahnuť svojho plného sexuálneho potenciálu prostredníctvom posilnenia sebavedomia, čo je jedným z troch pilierov “Satisfyer effectu”. Jedným z najdôležitejších aspektov uspokojenia je sebadôvera a otvorená komunikácia s partnerom, obzvlášť, pokiaľ je reč o bezpečnom sexe.

Megwyn White, riaditeľka a certifikovaná sexuologička v spoločnosti Satisfyer poskytuje tipy na to, ako sa cítiť dostatočne silný/á na to, hovoriť otvorene so svojim partnerom o rôznych témach z oblasti sexuálneho zdravia a to tak, aby ste boli obaja spokojní. Tieto témy zahŕňajú: 

 

  • Hovoriť s partnerom o testovaní sa na sexuálne prenosné choroby - môže sa to zdať zvláštne a desivé hovoriť so svojim partnerom o testovaní sa na sexuálne prenosné choroby, ale je to zásadné pre to, aby ste zostali v bezpečí a zároveň sebe boli bližšie ako pár.
  • Nasadit si kondóm a stále se cítit sexy – nasadit si kondóm môže nikomu pripradať trapné, ale tréning robí majstra a zapojenie nasadenia kondómu do predohry môže priniesť veľmi zaujímavé zážitky.
  • Masturbovať s kondómom Ti môže pomôcť vydržať dlhšie - niektorí muži majú averziu k používaniu kondómu a hovoria, že znižuje citlivosť. Každopádne, slabšia stimulácia pri použití kondómu môže viesť k zlepšeniu výdrže muža. 
  •  

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode