ŠAMORÍN: Dopravné obmedzenia počas MS v triatlone

23.05.2019 16:56

Motoristky pozor! V Šamoríne sa uskutočnia v prvý júnový víkend majstrovstvá sveta (MS) v strednom triatlone The Championship 2019, ktoré prinesú aj niektoré dopravné obmedzenia. Ako uviedlo mesto na svojej webstránke, časť pretekov sa koná na miestnych komunikáciách v okolí Šamorína, preto treba počítať s dopravnými obmedzeniami a so zmenami v organizácii dopravy na niektorých pravidelných linkách autobusov. Dopravná spoločnosť Slovak Lines informuje, že 1. júna v čase od 8.00 h do 15.00 h budú na trase Hamuliakovo - Šamorín zrušené zastávky Šamorín, Gútorská cesta a Hamuliakovo, Dunajská Riviéra bez náhrady. Následne 2. júna v čase od 9.00 h do 15.00 h budú v úseku Šamorín - Blatná na Ostrove - Gabčíkovo a späť zrušené spoje s odchodom Šamorín, autobusová stanica do Gabčíkova (v časoch o 9.23 h, 11.23 h, 11.53 h a 13.23 h) bez náhrady a s odchodom Gabčíkovo, Dom služieb do Šamorína (o 9.24 h, 11.24 h a 13.24 h) taktiež bez náhrady.

 

Jedno z najväčších športových podujatí roka

Na šampionáte sa môžu zúčastniť len športovci, ktorí sa kvalifikovali na základe výkonov z lokálnych súťaží, ktoré sa konali po celom svete. Medzi najväčšie hviezdy budú patriť Lucy Charlesová, Anne Haugová, Sebastian Kienle, Ben Kanute, Florian Angert, David McNamee či Češka Radka Kahlefeldtová. Majstrovstvá sú organizované Challenge Family a športovým areálom x-bionic® sphere. Vstup pre verejnosť je voľný. Fanúšikovia športu tak môžu prísť podporiť svetovú elitu i domácich pretekárov, medzi ktorými nebude chýbať Filip Šebo či odvážna skupina mladých žien, ktoré si hovoria 4Bajkerky.

Organizátori pripravili pre svojich návštevníkov tiež bohatý sprievodný program, zameraný predovšetkým pre milovníkov športu a rodiny s deťmi.

 

Sledujte naživo online!

Ak nemôžete zavítať do Šamorína, pozrite si jedno z najväčších športových podujatí naživo online! Organizátori prestížneho športového triatlonového podujatia The Championship 2019 nadviazali na úspešný minulý ročník, kedy live stream zo Šamorína sledovalo obrovské množstvo divákov po celom svete. Absolútnu svetovú elitu na tratiach v okolí Dunaja tak bude môcť cez live stream a zároveň aj vo vysielaní slovenskej a českej televízie sledovať opäť masa fanúšikov. Živý prenos z pretekov začína tridsať minút pred začatím pretekov.

 

Viac info nájdete na www.x-bionicsphere.com

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode