S novou kolekciou vôní od AVONu budú vaše duše v perfektnej harmónii!

16.08.2018 11:22

Spoločnosť AVON Cosmetics predstavuje dve nové vône z kolekcie Perceive Soul pre všetky zaľúbené páry, ktoré chcú znásobiť výnimočnosť a osobitosť ich vzťahu.

 

Ste si takí blízki, že si rozumiete aj bez slov. Vaše spojenie je viac ako len romantický pocit – je to prepojenie duší. Keď ste s ním, vaša myseľ je naozaj pokojná. Presne to charakterizujú nové vône z kolekcie Perceive Soul od AVONu, ktoré spolu dokonale ladia. Dámsky toaletný parfum Perceive Soul a pánska toaletná voda Perceive Soul for Him navodzujú krásne zaľúbené chvíle, ktorým dodávajú intenzitu a čaro.

 

Toaletný parfum Perceive Soul

Objem: 50 ml

Bežná cena: 24,90 €

Dámsky toaletný parfum sa vyznačuje ľahkosťou a čistotou s jemným nádychom romantiky a nežnosti. Príjemnú zmes tvoria tóny sviežeho vodného akordu, kvetu akácie a pižma. Až 78% Avon Ladies potvrdilo: „Môj partner mi povedal, že voniam nádherne“.*

 

 

Toaletná voda Perceive Soul for Him

Objem: 100 ml

Bežná cena: 23,50 €

Perceive Soul for Him je aromatická vôňa inšpirovaná mužnosťou a zároveň nežnosťou, ktorá je ukrytá v hĺbke každého muža. Jej intenzívne tóny tvoria svieži vodný akord, šťavnatá figa a pačuli. Až 73 % Avon Ladies potvrdilo: „Je to vôňa, ktorú by kúpili svojmu mužovi.“*


 

*založené na výsledkoch prieskumu, ktorého sa zúčastnilo 63 Avon Ladies, ktoré ako prvé vyskúšali Toaletnú vodu Perceive Soul for Him v novembri a decembri 2017.

**založené na výsledkoch prieskumu, ktorého sa zúčastnilo 63 Avon Ladies, ktoré ako prvé vyskúšali Toaletný parfum Perceive Soul v novembri a decembri 2017.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode