Rúž má svoj sviatok. Ako ho oslávite vy?

28.07.2023 22:19

Ženský, zmyselný, nenahraditeľný... Aký prívlastok by ste dali rúžu vy? Ak máte k tomuto kozmetickému produktu doslova srdcový vzťah, tak ako milióny iných žien, nezabudnite osláviť 30. júl so svojím najobľúbenejším. Je to totiž Medzinárodný deň rúžov!

Ako prvé vraj začali s možnosťou zvýraznenia pier koketovať už staroveké Egypťanky, ktoré sú považované za priekopníčky v líčení. Napríklad Kleopatra používala na zafarbenie pier rozdrvené mravce, karmín a vosk. Pripomína vám to recept od čarodejnice? Našťastie, etikety na dnešných rúžoch pôsobia oveľa sofistikovanejšie, rovnako ako hmoty, ktoré ich obaly skrývajú. A tak máme na výber nielen z množstva odtieňov a textúr, ale aj z efektov, ktoré chceme dosiahnuť – od hydratácie a výživy, cez sýte farby, extrémny lesk až po optické zväčšenie pier. Čo pri rúžoch preferujete vy?

V ýživa a vysoký lesk

Ak od svojho rúžu očakávate len jemné zvýraznenie farby pier a predovšetkým dobrý pocit, zrejme je vaša kabelka plná tónovaných leskov na pery. Dodajú šťavu, objem a momentálne aj veľmi populárny lesk. Alternatívou sú oleje na pery. Ich výhodou je, že nelepia a perám poskytujú ešte intenzívnejšiu hydratáciu, výživu a ochranu. Medzi najobľúbenejšie odtiene patrí ružová.

Vyživujúci olej na pery Imperial Rose, Dermacol – 7,99 eur/7,5 ml

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode