„Rtenka na cestách“

05.03.2016 11:13

Oficiálni odborníci  AVONu - dermokozmetička Eva Přibylová a vizážista Pavel Bauer vyskúšali nový model Kia ceed

Evka, ste oficiálnou dermokozmetičkou  AVONu, máte kozmetický salón v Prahe a pomáhate mnohým ženám, keď si  nevedia  poradiť so svojou pleťou. Stíhate popri tom ešte ďaľšie aktivity?

Okrem práce pre Avon, kde sa hlavne zameriavam na školenia Avon lady, tak spolupracujem s  dermatológmi a s kozmetičkami. Som medzinárodnou trénerkou  kosmetiček, lekárov aj obchodných zástupcov v oblasti invazívnej a neinvazívnej mezoterapie. Venujem sa distribúcii kozmetických a lekárskych prístrojov, robíme pravidelné vzdelávacie semináre a tiež podnikáme pracovné cesty do zahraničia, aby sme mali "rozhľad."

Máme jar a Avon má novinku, ktorou je intenzívne omladzujúce sérum Essentials. Myslíte si, že ho môžu používať všetky vekové kategórie žien, alebo skôr tie zrelšie?

Sérum je pre ženy všetkých vekových kategórii. Séra sú jedinečnou alternatívou dermatologických ošetrení. Ženy ho málo používajú a preto s ním treba nadviazať medziľudský vzťah. Je vhodný na oživenie pokožky a pôsobí vždy ako základ na hydratáciu a potom treba použiť krém až neskôr make up. Odporúčam pri odličovaní makeupu používať micelárnu vodu od Avonu, ktorá očisťuje, ale aj regeneruje pokožku.

Prišli ste do Bratislavy na tlačovú konferenciu a predpokladám, že na aute. Ako vodič alebo spolujazdec? Aká ste vodička?

Tentokrát ako spolujazdec, ale inak jazdím na VW Tiguan a najazdím dosť veľa kilometrov. Ak môžem, tak som rýchla, ale väčšinou po zaplatení pokuty alebo odrátaní bodov, som  opatrná a na pol roka sa ukludním. Potom zas to isté. Asi si pouštím v autě moc rychlou hudbu...

A keď už nemáte body?

Tak už na cestách nemáte čo robiť a musíte mať preskúšanie, tak ako u vás. Zatiaľ som prišla  len o dva body za telefonovanie.

Čo pre vás znamená auto a na akých autách ste jazdila?

Mám kanceláriu v aute a veľa vecí si tam vybavím, veľa telefonujem, ale už mám hands free.

Moje prvé auto bola Škoda Favorit, neskôr Opel Corsa, BMW  a teraz jazdím na VW Tiguan s automatom, aby som mohla piť za jazdy kávičku.

Mali ste dopravnú príhodu, na ktorú sa nezabúda?

Mala som nehodu na diaľnici s BMW, bolo namrznuté a šmykla som sa do priekopy a skončila v snehu. Aktivovali sa airbagy a ja pozerám, čo tu visí za prádlo?! Netušila som, že to boli airbagy. Našťastie som bola pripútaná a nič vážne sa nestalo ani mne ani autu.

Vyskúšali ste si dieselovú jednašestku Kia ceed ako spolujazdec. Čo vás na tomto aute upútalo?

Bolo dizajnovo krásne a príjemné vo farbe, ktorá sa hodí každej žene! Dobrý výhľad z auta, kvalitné materiály v interiéry. Vyskúšali sme aj jazdné vlastnosti, dobrá ovádateľnosť a osobitosť auta podtrhnutá aj praktickosťou. Veľký úložný priestor v kufri a sedenie bolo pohodlné. Interiér a priestor sa mi veľmi páčil a  asi najviac cúvacia kamera, bez ktorej by som sa v Prahe nezaobišla a automat, na ktorý som zvyknutá. Nazvala by som Kiu ceed „rtenkou na cestách“, samozrejme aj AVON má bohatú škálu takýchto rúžov, tak si treba vybrať už len vhodný odtieň.

Čo na záver by ste odkázali všetkým vodičkám a je jedno z ktorej krajiny?

Ja myslím na to estetično, aby si vodičky kupovali krásne auto v krásnej farbe, aby mali pozitívnu energiu.

Ste oficiálny vizážista AVONu a v roku 1996 ste získali titul majstra Českej republiky v make upu a rok neskô na svetovej súťaži v Düsseldorfe titul vícemajstra. Baví vás robiť ženy krásnymi?

Robím ženy krásnymi, ale hlavne šťastnými. Niektorej žene stačí málo make upu a inej treba viac. Každá žena to má iné, niektorá krasu zdedila a iná sa k nej musí prepracovať. Bol som predsedom odborných súťaží pre vizážistov, hairstylistov u nás i v zahraničí. V Paríži, vo Viedni, Berlíne aj v New Yorku.

S ktorými produktami od AVONu najradšej pracujete?

Mám rád rúže, AVON má veľký výber typov i odtieňov. Aj špirály ma bavia.

Stretli ste sa na križovatke s iným autom, kde sedela zle upravená žena?

V aute to moc nesledujem, tam sa venujem riadeniu. Ženy by mali využiť červenú na semafóre, aby sa upravili, prípadne dali rúž alebo lesk na pery.

Ste dosť často pracovne na cestách a prezraďte našim čitateľom, z čoho bývate najčastejšie nervózny?

Snažím sa rýchle prepravovať z miesta na miesto, ak to ide v rámci možností. Vždy som čo najbezpečnejší vodič, ak vozím rodinu či priateľov. Niekedy som nervózny a nadávam, keď mi na diaľnici bez blinkrov vojde kamionista. To ma naštve! Neviem ako na Slovensku, ale v Čechách tie blinkre vodiči nedávajú. A potom sú to vodiči, ktorí jazdia neustále v ľavom pruhu a neuhnú a zavadzajú.

Akú príhodu nám poviete zo svojich dlhších ciest?

U vás na Slovensku som zažil, keď kamionista dostal defekt a šesť áut bolo poškodených, pretože sa pneumatika odtrhla a narážala do jednotlivých áut. Našťastie som mal auto pojazdné, tak som prišiel do servisu a opravili mi ho. Inak nič vážne sa mi nestalo. Možno vážne u mňa nastane, keď si mám vymeniť žiarovku v aute.

Už ste si žiarovku v aute menili?

V Mercedese a bolo to dosť náročné! Stalo sa mi, že som raz pri Motoreste tú žiarovku musel vymeniť. Aj som sa snažil niekoho osloviť, ale nakoniec som to asi po hodine dokázal aj sám.

Potrpíte si vždy na pekný dizajn auta rôzných farieb, keď s nimi často pracujete?

Viete, nikdy som nemal farebné auto, ale skôr v takých diplomatických tmavých farbách. Mám rád skôr pohodlné sedadlá a pri mojej práci potrebujem veľký priestor.

V novej Kii ceed ste si vyskúšali automat. Je vám pohodlnejší?

Priznám sa, že možno manuálne radenie môže byť príjemné, ale ja už som zvyknutý na automat, potrpím si pri množstve kilometrov na komfort a automat mi to umožňuje. Nepotrebujem kožené či vyhrievané sedačky alebo strešné okno, ale sedenie musím byť pohodlné a anatomicky riešené, aby ma nebolel chrbát a na dlhej ceste by som nebol unavený. Potrebujem mať všetko na dosah ruky a v blízkosti. To v Kii ceed mám. Mám hifi a dobrý zvuk cez repráky je pre mňa dôežitý, keď počúvam muziku.Tento model ma príjemne prekvapil športovosťou a dizajnovými líniami naozaj upútal. Pôsobí dobre a vypadá krásne.

Elektronika ma tu bavila, len čo sa dotkol prístrojovky, tak všetko reagovalo ako som chcel. Nebolo v aute nič zložité a rýchlo som sa s interiérom skamarátil. Tri jazdné režimy ako je Normal, Comfort a Sport ocení každý vodič, ktorý sa rád vyhrá s podvozkom hlavne na diaľnici. Pocitovo musím povedať, že dieselový motor ťahal veľmi slušne a do mesta je ideálnym partnerom.Tento model bude asi ozdobou každej ženy nielen farebne, ale aj výbavou. V inej farbe by bol vhodný aj pre mužov.

Text a foto: Alena Chorvátová

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode