Rozvoňajte Deň sv. Valentína s Avonom

23.01.2023 20:44

 

 

V momente, keď človek vyznáva lásku, sa vždy oplatí byť originálny. Najkrajším gestom je samozrejme to, keď oslávite svoje spojenie vo dvojici s milovanou osobou, vzájomne sa vnímate a venujete si svoj čas. Kvety, vône a kozmetika k tomuto každoročne očakávanému sviatku patria tiež. Darujte lásku v podobe luxusného parfumu či dekoratívnej kozmetiky. 

 

Objavte valentínske darčeky pre neho a pre ňu v Avone

 

K sviatku lásky sa nejeden z nás nechá uniesť všetkou tou romantikou, ktorá sa na nás valí z každej strany, až niekedy zabúdame na pravú pointu – že ide v prvom rade o lásku a rozmaznávanie. Samozrejme, aj o trochu kozmetiky a milého potešenia. Voňavých a praktických pozorností nájdete v Avone niekoľko. Napríklad Attraction for her, Attraction for him, či Attraction Intense for her a for him. Zmyselné vône, ktoré vás zahrejú počas chladných nocí i dní. Vychutnajte si čierne korenie , byliny a kožené tóny, či slivku, arabský jazmín v kombinácii s koženými tónmi. 

Attraction Sensation for him, EDT, 75 ml, bežná cena 28,50 €

Attraction Sensation for her, EDP, 50 ml, bežná cena 28,50 €

 

Vôňa, ktorá zmení váš deň

 

Romantické kvety neroli, nezabudnuteľná magnólia a dlhotrvácna ambra. To je ten správny mix TTA The Moment vhodný pre valentínsky večer každej z vás. Umocnite atmosféru s týmto parfumom a užite si oslavu plnými dúškami. Tento parfum je výnimočný aj vďaka tomu, že za jeho vývojom stojí hviezdne partnerské duo Olivier Cresp a Sebastien Cresp. Na ich talent sa už roky spoliehajú značky ako Yves Saint Laurent, Dior, Dolce and Gabbana či Nina Ricci. Táto dvojica parfumérov stojí aj za mnohými vôňami z rodiny TTA, vrátane pôvodnej Today Tomorrow Always, ktorú navrhli pred takmer 20 rokmi. 

TTA The Moment, EDP, 50 ml, bežná cena 28,50 €

 

Neodolateľný valentínsky make up 

 

Špeciálny deň si žiada výnimočné experimentovanie s make-upom. Detailné chystanie sa na vzrušujúce rande, čas v pohodlí domova či niečo celkom iné. Štrnásty február je preto skvelý, že sa môžete bez obmedzení vyhrať so svojou vizážou za dobrým účelom. Vytvorili sme pre vás niekoľko tipov, s ktorými dosiahnete ženský a najmä pôsobivý make-up, ktorý bez problémov zvládne každá 

 

z nás. Vo vašej zbierke by vám určite nemala chýbať obľúbená ceruzka na oči Glimmerstick. Vytvoríte s ňou jednoduché zvýraznenie očí vďaka intenzívnym farbám a dlhotrvácnemu zloženiu. Oči sú bránou do duše. Predlžujúca zhusťujúca špirála Legendary Lengths pridá na sile tiež. Nová zúžená kefka oddeľuje a dodá definíciu aj ťažko dostupným riasam. Bozky budú chutiť oveľa lepšie s rúžmi Ultra Matte – napríklad v odtieni Ruby Kiss. Ultra pohodlné nosenie vďaka vitamínu E a sezamovému i avokádovému oleju. Nájdite si ten svoj. 

 

Glimmerstick, 0,28 g, bežná cena 4,90 €

Špirála Legendary Length, 10 ml, bežná cena 9,90 €

 

Rúž Ultra Matte, 3,6 g, bežná cena 6,50 €

 

Nekonečný pocit slobody pre neho

 

Objavte kolekciu mužných vôní práve na Valentína. Žiaden muž sa už nebude báť žiť podľa svojich vlastných pravidiel. Zmyselný set s koriandrom, levanduľou širokolistou a akordom kože učaruje nie len mužom, ale aj ich nežným polovičkám. 

 

3-dielny SET WILD COUNTRA, set obsahuje: 

Sprchovací gél na telo a vlasy Wild Country, 250 ml

Wild Countra EDT, 75 ml 

Telový sprej Wild Country, 150 ml 

Bežná cena 29,60 €

 

Lepší svet pre ženy, lepší svet pre všetkých 

 

Avon nie je obľúbený len vďaka svojej dekoratívnej kozmetike. Dlhodobo a kontinuálne sa venuje aj duševnému a fyzickému zdraviu – zdraviu všetkých žien. Projekty, ktoré v tomto zmysle rozvíja dokazujú, že ide o dlhodobú aktivitu pre ženy, ktoré pomoc najviac potrebujú. Koncept funguje však najmä vďaka vám – ľuďom. Pomôcť môžete kúpou označených produktov. Vyberte si z  charitatívnych predmetov, kúpou ktorých pomôžete dobrej veci. Ak si zakúpite predmety s označením stužky, podporíte občianske združenia či neziskové organizácie, ktoré bojujú proti rakovine prsníka. Skvelý a aj praktický tip je napríklad Podprsenka Una, ktorá vám zabezpečí pohodlie počas celého dňa či noci, no rovnako aj úplný komfort počas cvičenia. Vyznačuje sa extra podporou, okamžitým pozdvihnutím pŕs a tým, že je bez ramienok.

 

Podprsenka Una

Materiál: 95% nylon, 5% elastan

Veľkosti: S - XL

Bežná cena: 16,00 €

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode