ROLLS-ROYCE MOTOR CARS PRAGUE SLÁVI REKORDNÉ VÝSLEDKY

15.01.2020 19:28

Viac ako 100 odovzdaných automobilov od otvorenia Rolls-Royce Motor Cars Prague v roku 2016. Podiel vozidiel predaných v Českej republike a na Slovensku je približne polovičný.

Najvyšší predaj Rolls-Royce v Českej republike za celú dobu 116 ročného pôsobenia tejto značky

Kľúčové dôvody rastu predaja modelov Cullinan, Phantom a programu Bespoke

Rekordné výsledky značkového obchodu so zánovnými vozidlami Provenance Pre-Owned

Viac ako 100 predaných automobilov od otvorenia Rolls-Royce Motor Cars Prague v roku 2016

Oslava rekordného roka predstavením modelov Ghost Zenith Bespoke Collection

Rolls-Royce Motor Cars Prague oslavuje svoje vynikajúce výsledky za kalendárny rok 2019. Jediné obchodné zastúpenie v Českej republike dosiahlo v minulom roku historicky najvyšší obrat, ktorý v porovnaní s predchádzajúcim rokom vzrástol o 40 percent. Dopyt zostal vysoký pre celý modelový rad, pričom kľúčovými faktormi rastu boli prvé SUV Rolls-Royce Cullinan, vlajková loď Phantom podieľajúca sa na raste jednou pätinou, a program na zákazkové vozidlá Bespoke.

Karel Kadlec, riaditeľ zastúpenia Rolls-Royce Motor Cars na Parížskej ulici v Prahe vyhlásil: „Pohľad na výsledky roku 2019 nás napĺňa pocitom hrdosti. Úroveň očakávania zákazníkov Rolls-Royce je extrémne vysoká a je pre nás poctou, že sme v našich krajinách dosiahli historicky najvyšší objem predaja. Uvedený výsledok odráža naše úsilie v Českej republike a na Slovensku a potvrdzuje, že Spirit of Ecstasy je najvyšším symbolom úspechu."

Popri vynikajúcich predajoch nových vozidiel sa tímu Rolls-Royce Prague pod vedením Evy Kadlecovej darilo aj v ramci Provenance programu, ktorý sa špecializuje na predaj už skôr vlastnených vozidiel Rolls-Royce. Predaj týchto automobilov dosiahol v roku 2019 viac ako polovicu z predaja nových vozidiel, čo len podčiarkuje príťažlivosť programu pre zákazníkov Rolls-Royce.

Od udelenia oprávnenia v roku 2016 odovzdalo obchodné zastúpenie zákazníkom v Čechách a na Slovensku viac ako 100 motorových vozidiel, pričom podiel vozidiel predaných v Českej republike a na Slovensku je približne polovičný. V rámci osláv predstavil Rolls-Royce Motor Cars Prague aj špeciálnu edíciu modelu Ghost s označením Zenith Collector‘s Edition. Toto majstrovské dielo zákazkového programu Bespoke bolo celosvetovo obmedzené len na 50 vyrobených kusov a je vytvorené ako pomyselná bodka za érou vlády modelu Ghost, ktorý trval 11 rokov. Posledné vozidlo Ghost súčasnej generácie opustilo výrobnú linku v Goodwoode na konci roka 2019. Začiatkom tohto týždňa potvrdil popredný výrobca luxusného tovaru rok 2019 ako druhý najrekordnejší rok. Na globálnej úrovni dosiahol predaj 5 152 vozidiel, teda o 25 percent viac ako v roku 2018.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode