ROLLS-ROYCE CULLINAN: PÚŠTNE DOBRODRUŽSTVO

14.10.2020 16:38

Luxusná mobility sa už neobmedzuje iba na mestské prostredie. Keď sa klienti Rolls-Royce snažia dobyť najnáročnejší terén a vychutnať si najbohatšie zážitky života, chcú tento neobmedzený prístup využívať v maximálnom luxuse.

 

Nastúpte do Rolls-Royce Cullinan a preneste patrónov značky až na hranu dobrodružstva v nekompromisnom luxuse. Cullinan je Rolls-Royce, model aký tu ešte nebol. Bez námahy a všade - tak Cullinan vezme svet do svojich rúk a k tomu vizionárov a objaviteľov pre ich epické dobrodružstvá, na ktoré si trúfajú. Teraz prichádza dobrodružstvo, počas ktorého sa “the Rolls-Royce of SUVs” vydáva na expedíciu úplne mimo vychodených koľají - do krás a tajomstiev arabskej púšte.

Miestny patrón luxusu vzal jeho Sapphire Black Cullinan, aby priniesol najvyšší bod slobody do života. Vydal sa na off-road s Rolls-Royce a s jeho svetoznámym „Magic Carpet Ride“ smerom na pôvabné a impozantné duny. Cullinan objavoval nové obzory na zlatých pieskoch, výbežkoch a strmých piesočnatých útesoch. Stal sa prírodnou silou a pod vedením Spirit of Ecstasy surfoval po vysokých a nízkych terénoch s absolútnou autoritou. Cullinan sa vlnil hladko a ticho a vznášal sa po tejto neľútostnej krajine, vďaka čomu bola absolvovaná cesta plynulá a kúzelná.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode