Rodinný piknik

14.06.2021 18:59

Nedávny deň detí bol príležitosťou ako potešiť vaše ratolesti a dopriať im nezabudnuteľný zážitok či jedinečné prekvapenie. Teraz je čas ,aby ste si takýto deň dopriali všetci a s celou rodinou sa vydali do prírody na spoločný piknik. S našimi piknikovými tipmi si to užijete do sýtosti. Produkty nájdete na e-shope – https://www.lidl-shop.sk/ alebo v kamenných predajniach.

 

Chladiaca taška

Vedieť sa zbaliť na piknik môže byť niekedy náročné. O to viac ak si so sebou chcete zbaliť jedlo vyžadujúce chlad a vonku je leto v plnom prúde. Presne pre takúto situáciu je vhodná CRIVIT® Chladiaca taška CKT 35. S objemom až 35 litrov a s možnosťou udržať jedlo v chlade až 7 hodín.

 

Piknikový box

Brať si so sebou všetok príbor a keramický riad nie je to najlepšie riešenie pre pokojný rodinný piknik. Skúste radšej Easy Camp Piknikový box obsahujúci štvordielny set tanierov, misiek, šálok a príborov. Aj v prírode sa môžete najesť pohodlne.

 

Termo podložka

Stráviť celý deň v prírode znie skvelo. No sedieť pri pikniku na studenej zemi už tak dobre neznie. Aby ste si dopriali väčšie pohodlie použite CRIVIT® Termopodložku. Ochráni vás pred chladom a využiť ju môžete aj cvičenie.

 

 

 

Rybárska súprava

Piknik pri jazere alebo pri rieke je pekným spestrením dňa. Aby ste sa náhodou nenudili, môžete vyskúšať rybárčenie. Použite na to CRIVIT® Rybársku súpravu. Viete si ju zaobstarať podľa vlastných preferencií. Dostupné sú varianty na pstruha/ostrieža, šťuku/zubáča ale aj detský variant, aby sa mohla zabaviť celá rodina.

 

 

Cena: CRIVIT® Chladiaca taška CKT 35, 7,99 Eur, Lidl Cena: Easy Camp Piknikový box, 19,99 Eur, Lidl Cena: CRIVIT® Termopodložka, 5,99 Eur, Lidl Cena: CRIVIT® Rybárska súprava, 27,99 Eur, Lidl

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode