ROADSHOW PO CELEJ ČÍNE „DOBRÝ DEŇ QOROS“ PRÁVE ODŠTARTOVALA

18.03.2014 08:48

Včera sme v Šanghaji oficiálne spustili našu prvú interaktívnu Roadshow na domácom čínskom trhu.


Slávnostný štart Roadshow s názvom "Dobrý deň, Qoros“, ktoré je národným turné modelu Qoros 3 Sedan – sa uskutočnil včera v priestoroch úplne nového dílerstva v Šanghaji v lukratívnej časti Pudong. Podujatia sa zúčastnili čínske celebrity Tang Youyou a Lv Ziqiao, dve hviezdy televíznej komediálnej show pre mestskú mládež " iPartment " sponzorovanej značkou Qoros. VIP hostia sa stretli s majiteľmi vozidiel Qoros, víťazmi súťaže a veľkým množstvom fanúšikov. Spoločne odštartovali flotilu vozidiel Qoros 3 Sedan, ktoré sa pripoja k Roadshow „Dobrý deň, Qoros". Vďaka tejto iniciatíve sa model Qoros 3 Sedan dostane k budúcim zákazníkom do miest po celej Číne.


Na Roadshow "Dobrý deň, Qoros“ sa zúčastní 60 vozidiel Qoros 3 Sedan, ktoré sa včera vydali na cestu z piatich miest vo Východnej a Južnej Číne (Šanghaj, Zhenjiang, Changzhou, Xiamen a Zhengzhou). Počas nasledujúcich piatich týždňov Roadshow navštívi celkovo 25 miest, z ktorých všetky majú otvorené úplne nové autorizované dílerstvá značky Qoros s cieľom predstaviť novú medzinárodnú automobilovú značku a jej prvé sériovo vyrábané vozidlo Qoros 3 Sedan určené pre moderných mestských spotrebiteľov. Roadshow sa končí 20. apríla 2014.

 

***


Ďalšie informácie o značke Qoros, o spoločnosti a jej produktoch sú k dispozícii na http://www.qorosauto.com/en/media/download.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode