Renault Talisman vyhral cenu “Najkrajšie auto roka”

29.01.2016 08:50

Tri ceny pre renault na medzinárodnom automobilovom festivale 2016
Renault Talisman vyhral cenu “Najkrajšie auto roka”


Laurens van den Acker, Senior Vice Prezident Renault a šéf dizajnér značky, vyhral cenu Design Grand Prix

Kampaň na model Renault Espace “Make Your Time Great” (Spríjemnite si čas), v ktorej účinkoval herec Kevin Spacey, vyhrala cenu The Grand Prix pre najlepší reklamný film

RENAULT ZÍSKAL VÝZNAMNÉ OCENENIA

Oficiálna ceremónia 31. ročníka festivalu s názvom Festival Automobile International (FAI) v Paríži bola veľkou nocou pre Renault. Značka si odniesla tri významné ceny, vrátane ceny “Most Beautiful Car of the Year - 2015” čo v preklade znamená “Najkrajšie auto roka 2015.
“Chcel by som sa poďakovať všetkým, ktorí volili na internete pre Renault Talisman, náš nový sedan segmentu D. Talisman kombinuje odvážne, muskulárne línie, ktoré sú v súlade s novou identitou značky Renault - s unikátnymi jazdnými zážitkami, a to vďaka systému Multi-Sense a technológii 4Control. Renault je jediný výrobca, ktorý ponúka tieto technológie na tomto stupni vozidiel,” zdôraznil Michael van der Sande, Senior Vice President Renault pre oblasť marketingu.
Nový elegantný sedan Renault Talisman ponúka technológiu Multi-Sense, ktorá dovoľuje vodičovi zvoliť si jeden z piatich jazdných režimov a prostredie vozidla. Vozidlo ponúka systém 4Control, ktorý kombinuje možnosť otáčania všetkých štyroch kolies a elektronické tlmiče.
Laurens van den Acker, Senior Vice Prezident Renault a šéf dizajnér značky, sa stal víťazom v rámci FIA ceny Design Grand Prix. Cenu si zaslúžil vďaka modelom predstavených počas roka – Nový Espace, Kadjar, Talisman a Nový Mégane, ktoré boli pochvaľne prijaté pre styling exteriéru i kabíny a za snahu zosilniť vplyv dizajnu naprieč automobilmi Renault.  

“Takéto ocenenia podporujú našu snahu pokračovať v dizajnovej stratégii. Podpis našej značky – Passion for Life (Vášeň pre život) – odzrkadľuje napredovanie dizajnu značky Renault, ktorý bol predstavený v roku 2012. Rád by som poďakoval porote za cenu Design Grand Prix. Pre mňa, tím produktových manažérov a konštruktérov je to veľká česť. Spoločne s týmito ľudmi môžem pretvoriť moje sny do reality pre zákazníkov Renault,” povedal Laurens van den Acker.

Posledným, ale nie nedôležitým ocenením pre Renault bola cena v kategórii Advertisting Film, ktorú vyhrala kampaň Renault pre model Espace s názvom “Make Your Time Great”.

“Sme nesmierne hrdí, že sme získali túto cenu,” dodal Michael van der Sande, Senior Vice President Renault pre oblasť marketingu. “Teší nás úspech tejto kampane, ktorá ilustruje ambície Renaultu. Nový Espace značí reálny prielom v súvislosti so stylingom, čo sme chceli reflektovať predstavením vozidla. Kevin Spacey (hviezda TV seriálu House of Cards) selektoval jeho reklamné partnerstvá veľmi pozorne, preto nás tešilo, že sa stal súčasťou vývoja modelu Nového Espace. Ku kampani pristupoval aktívne, vrátane interakcií na sociálnych sieťach. Kampaň bola veľmi efektívna a mala veľký ohlas.”

Festival FIA pokračuje do 31. januára a predstavuje koncepty áut, ktoré sú dostupné verejnosti v Hôtel National des Invalides v Paríži.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode