Renault ponúka pohľad na nový scEnic ešte pred jeho predstavením

24.02.2016 09:50

Renault vytvoril segment kompaktných MPV v Európe v roku 1996 s ikonickým modelom SCENIC a odvtedy predstavil ďalšie tri generácie, ktorých sa predalo skoro 5 miliónov kusov. V nadväznosti na tento úspech Renault predstavuje nový SCENIC.
Nový SCENIC predefinoval myslenie MPV s novým prístupom, pričom zachoval tradičné krivky segmentu.
Výkonný riaditeľ Groupe Renault Carlos Ghosn a dizajnér spoločnosti Laurens van den Acker odhalia nový SCENIC 1. marca 2016 na autosalóne v Ženeve  - Geneva Motor Show.



Obnova segmentu MPV

Základným princípom pri štvrtej generácii modelu SCENIC bolo poskytnúť svieži pohľad na kompaktné MPV. Po prvýkrát, ako pri modeli nový Espace, nový SCENIC oplýva trojdielnym predným sklom, ktoré poskytuje panoramatický výhľad a lepšiu viditeľnosť.

Množstvo štýlových prvkov dáva modelu nový SCENIC dynamický nádych. V porovnaní s modelom SCENIC 3 sa zvýšila jeho svetlá výška a zadný previs bol skrátený. Širší rozostup kolies vpredu aj vzadu dáva autu lepšiu stabilitu.

Nový SCENIC prichádza s výrazným svetelným podpisom s prednými svetlami v tvare písmena C, ktoré ťažia z technológie LED Pure Vision. Tá pochádza z najnovších modelov Renault.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode