RENAULT CAPTUR ZACHYŤTE ŽIVOT NAPLNO!

22.05.2013 10:28

 

VÁŠNIVÝ, PRAKTICKÝ, INOVATÍVNY

RENAULT CAPTUR: CROSSOVER, KTORÝ JE NAOZAJ PRAKTICKÝ PRI KAŽDODENNOM POUŽIVANÍ

NAJÚSPORNEJŠIE AUTO VO SVOJEJ TRIEDE

PEVNÉ ZÁKLADY – VRÁTANE BEZPEČNOSTI

ATRAKTÍVNY DIZAJN, ZA KTORÝM STOJÍ VYSOKÁ KVALITA

ZOSTAŇTE V SPOJENÍ POMOCOU SYSTÉMU R-LINK

NAVRHNUTÝ NA PRITIAHNUTIE NOVÝCH ZÁKAZNÍKOV

Captur je nový mestský crossover od Renaultu a my novinári sme mohli zažiť grafiti artovú tlačovú konferenciu. Bola ako vždy nápaditá a kreatívna a ani nám tak veľmi nevadilo, že nás vetrík poriadne prefúkal. Martin Horeličan a Janka Rajcová nám bližšie predstavili model. Niečo bližšie o modeli:

Jeho plynulé línie zdôrazňujú jeho osobité proporcie, zatiaľ čo jeho veľké kolesá, štedrá svetlá výška, rozchod kolies a strmšie čelné sklo tvoria unikátnu zmes MPV, SUV a hatchbacku, koncipovaného a vyrobeného Renaultom. Renault Captur sa tiež perfektne hodí na rozsiahly individuálny program personalizácie. S mnohými variáciami  dvojfarebnej karosérie, farby kolies, svetlého a tmavého obloženia interiéru, poťahových látok a grafických motívov, osloví  Captur široké spektrum chutí a túžob.

 

Tvorivá sloboda dizajnérov Renaultu žiari vo funkciách a štedrom interiérovom priestore, ktorý je očakávaný od vozidla tohto typu. Napriek kompaktnosti (je len nepatrne dlhšie ako New Clio), Renault Captur je veľmi priestranný.  Posuvná zadná lavica ponúka ideálnu rovnováhu medzi priestorom pre cestujúcich a ich batožinu s maximálnou nosnosťou 455 dm3 (až po batožinový kryt). V priestore pre cestujúcich, dve geniálne inovácie vyzdvihujú  charakter Captur  ako skutočne užívateľsky príjemné vozidlo: veľká zásuvka „Easy Life“ – príručná skrinka v palubnej doske, ktorá je ľahko dosiahnuteľná  pre vodiča má 11 litrov a možnosť výmeny poťahov sedadiel, ktoré sa dajú jednotlivo rozopínať, prať v práčke a obnoviť.

 

Popri tom, multimediálny tablet v palubnej doske Renault R-Link poskytuje prístup k celej novej úrovni pripojiteľnosti s neustále rozširujúcou sa knižnicou špecializovaných motoristických aplikácií.

 

Vyvýšená pozícia vodiča je pohodlné a významne inšpiratívna, rovnako ako pasívne bezpečnostné prvky auta, držanie vozidla na ceste a brzdenie. Prospešná pre jazdný komfort Captur  je plošina B, ktoré zdieľa s novým Renault Clio.

 

Radosť z jazdy a spotreba paliva sú spoločným menovateľom  pre 100% turbo motor.  Dostupné zážihové motory zahŕňajú Energy TCe 90 (tri valce a len 898cc) a TCE 120 EDC (štvorvalec, 1198 cc). Tá je k dispozícii výhradne s prevodovkou EDC (Efficient Dual Clutch), ktorá poskytuje vynikajúci jazdný komfort. Pokiaľ ide o výkon vznetového motora Energy dCi 90 spáli iba 3,6 l/100 km a vypúšťa len 95 g CO2 na km *, čo sú rekordne nízke hodnoty pre triedu Captur. Neskôr bude tiež tento model k dispozícii s prevodovkou EDC.

 

Renault Captur  je vyrobený v závode Valladolid v Španielsku, kde je venovaná  obzvlášť veľká pozornosť kvalite výrobkov a ich vplyvu na životné prostredie. Až 17% plastov použitých pri výrobe Captur pochádza z recyklácie - vynikajúci úspech, aj keď možno nie viditeľný.

 

Renault Captur, je na Slovensku v predaji od 21. mája 2013 so štartovacou cenou 11 990 €.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode