RENAULT AKO PRVÁ ZNAčKA INTEGRUJE APLIKÁCIU WAZE DO SVOJHO MULTIMEDIÁLNEHO SYSTÉMU

15.12.2022 08:38

  • Waze je populárna navigačná aplikácia, ktorú vo Francúzsku aktívne používa viac ako 20 miliónov vodičov mesačne.
  • Waze je aktuálne dostupný na vozidlách Nový  Renault Austral a Renault Megane E-Tech  electric, ktoré sú vybavené obrazovkou OpenR a multimediálnym systémom OpenR Link s integrovaným Google. 
  • Vodiči budú mať prístup ku všetkým funkciám Waze priamo na 12-palcovej vertikálnej obrazovke. Bez použitia svojho smartfónu si užijú nový intuitívny, pohlcujúci zážitok z jazdy prepojený s väčšou bezpečnosťou.

 

Ešte lepšie, nechajte Waze viesť Vás !

Renault sa stal prvou automobilovou značkou, ktorá ponúka aplikáciu Waze priamo integrovanú do multimediálneho systému vozidla. Bez použitia smartfónu má vodič prístup k dopravným informáciám v reálnom čase, obľúbeným trasám a uloženým cieľom na obrazovke v úrovni očí. Ostatné funkcie vozidla a hudba zostávajú dostupné, aj keď je Waze aktivovaný. Nemusíte sa báť o svoj smartfón alebo USB kábel!

Táto novinka v spolupráci s Waze je dostupná v európskych krajinách pre všetkých používateľov Nového Austral a Mégane E-Tech electric vybavených obrazovkou OpenR a rozhraním OpenR Link s integrovaným Google.

 

Ako získať prístup k aplikácii?

Zákazníci si môžu jednoducho stiahnuť a nainštalovať aplikáciu Waze pre OpenR Link buď priamo z Google Play pomocou  OpenR Link vo svojom vozidle alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie My Renault. Zákazníci si následne môžu zdarma vytvoriť účet Waze alebo použiť existujúci účet Waze a užívať si bezpečnú jazdu.

           

 

 Renault je prvou automobilovou značkou, ktorá ponúka Waze priamo na multimediálnej obrazovke vozidla, bez aktivácie smartfónu. Sme presvedčení, že veľký počet používateľov Waze ocení túto novinku pri jazde na modeloch Nový  Austral alebo Mégane E-Tech electric. Je jasne  v súlade s našou stratégiou ponúknuť našim zákazníkom intuitívne, pohlcujúce a prepojené riadenie.                                Jérôme SEROR, Riaditeľ Digital Customer Experience, Renault

 

 

Aron DI CASTRO, Riaditeľ pre Marketing and Partnerships vo Waze

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode