Renault a dacia predstavujú novinky na 29. ročníku medzinárodného autosalónu v BRATISLAVE

24.04.2019 15:24

Renault a Dacia predstavujú svoj program na Autosalóne v Bratislave počas 29. apríla – 5. mája:

  • Renault a Dacia v hale B1

Novinky Renault:

SLOVENSKÁ PREMIÉRA

concept car Renault TREZOR

Po viacročnej prestávke prináša Renault pre návštevníkov Autosalónu v hlavnom meste unikátny koncept RENAULT TREZOR.

Koncepčné vozidlo TREZOR začal nový cyklus vývoja vozidiel Renault v otázke dizajnu a inovácií. Štýl vozidla je teplý a zmyselný, na technológiách je  poznať francúzsky dotyk. Kabína ponúka lepšie usporiadanie a priestrannosť. Medzi funkcie, ktoré uľahčia život patrí obrazovka s vysokým rozlíšením, rozoznávanie smartfónu,  pripojenie a celková personalizácia.

 

TREZOR ponúka voľbu troch jazdných režimov: neutral, sport a autonomous. Módy je možné aktivovať cez menu MULTI-SENSE. TREZOR je plne elektrický GT koncept, ktorý čerpá zo skúseností šampionátu Renault e.dams a Formula E. Akcelerovať na 100 km/h dokáže pod 4 sekundy.

 

Tento autentický a moderný koncept elektrického GT, predstaveného na parížskom autosalóne 2016 šéf dizajnérom značky pánom Laurensom Van den Ackerom, ukazuje možnosti a dizajn elektrickej mobility v budúcnosti.

SLOVENSKÁ PREMIÉRA

NOVÝ RENAULT MEGANE R.S. Trophy

Pre ľudí obľubujúcich adrenalín a oceňujúcich know how divízie Renault Sport sme pripravili slovenskú premiéru Nového Renault MEGANE R.S. Trophy. Najvýkonnejšiemu modelu R.S. v histórii značky Renault v základnej výbave nechýba mechanický diferenciál Torsen, kombinovaný s Cup podvozkom, naviac so systémom 4Control. Nový Renault MEGANE R.S. Trophy sa nenechá zahanbiť svojim originálnym dizajnom.

SUV ponuku značky Renault reprezentuje na stánku trojica Renault Captur, Nový Renault Kadjar a najväčšie SUV v ponuke Renault Koleos.

NOVINKY DACIA:

Na tohtoročnom autosalóne v Ženeve Dacia predstavila limitovanú sériu Techroad. V rámci novej série modelov Duster, Logan a verzií Stepway (Sandero, Logan MCV, Lodgy a Dokker) sú v ponuke nové farby karosérií: Červená Fusion a Sivá Highland.

 

So silným dizajnom, červeným a kontrastným šedým grafickým čalúnením, vám nové vozidlá značky Dacia určite zamotajú hlavu aj na bratislavskom autosalóne!

 

Limitovaná séria Techroad na autosalóne Bratislava bude dostupná v rámci nových modelov Duster a Sandero. Okrem týchto dvoch modelov zo série Techroad budú pre fanúšikov značky Dacia k dispozícii aj modely Lodgy vo verzii Stepway, Duster vo verzii Prestige a Logan MCV Stepway.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode