Renault a dacia predstavujú novinky na 28. ročníku medzinárodného autosalónu v BRATISLAVE

20.04.2018 09:00

Renault a Dacia predstavujú svoj program na Autosalóne v Bratislave počas 24. – 29. apríl

 

  • Renault a Dacia v hale B1

 

Novinky Renault:

nový RENAULT MEGANE R.S., Twingo GT, kompleTný rad crossoverov a elektrické zoe

 

SLOVENSKÁ PREMIÉRA

- Od svojho predstavenia na frankfurtskom autosalóne v septembri 2017 vyznávači športovej jazdy netrpezlivo očakávali Nový Renault MEGANE R.S. S cieľom stať sa - ako jeho predchodca - etalónom na trhu hot hatchov segmentu C, disponuje táto tretia generácia MEGANE R.S. know-how a vášňou divízie Renault Sport.

So svojím jedinečným dizajnom, zameraným na výkon, sa Nový Renault MEGANE R.S. nijako nesnaží skrývať svoj športový rodokmeň, ponúka pôžitok z jazdy na diaľnici aj na okruhu.

Nový Renault MEGANE R.S. uvedieme ako slovenskú predpremiéru.

 

SLOVENSKÁ PREMIÉRA

- Fanúšikovia malých mestských automobilov sa môžu tešiť na Twingo GT. Modely Clio a Megane Grandtour predstavíme v špeciálnej edícii GT line.

 

- Najpredávanejší európsky crossover, Renault Captur, doplní Renault Kadjar v špeciálnej S-Edition a SUV Renault Koleos.

 

- Renault, líder v Európe na trhu s elektrickými vozidlami (EV), umiestni na stánok aj najpredávanejšie EV v Európe, Renault ZOE. Upriamime tak pozornosť na rozšírenie ponuky ZOE o nový motor R110 Z.E. 40 kWh dostupný aj pre slovenských zákazníkov.

 

 

NOVINKY DACIA:

 

- Hviezdou stánku Dacia bude Nová Dacia Duster.

 

Generálny riaditeľ, Country marketing manažér a PR manažérka budú v novinársky deň osobne na autosalóne, aby zodpovedali vaše otázky k novinkám značiek Renault a Dacia. V prípade záujmu o aktivitu v tomto smere sa spojte s PR manažérkou značiek.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode