Relax a dlhotrvajúca slnečná lyžovačka

16.04.2022 18:43

Zábava na snehu až do Veľkej noci: Údolie Stubaital ponúka svojim hosťom kompletný balíček, ktorý nenechá nič na náhodu.

Pod oddychom na snehu si mnohí predstavujú príchod, zahodenie všetkých starostí a povinností a vyrazenie na svah. Údolie Stubaital je rajom pre milovníkov zimných športov aj mimo klasických zimných mesiacov. Hostia si tu môžu vychutnávať prvé jarné lúče slnka, lyžovať po perfektne upravených zjazdovkách a užívať si mäkký sneh. Tí, ktorí sa rozhodnú pre Stubaital a jeho ponuku služieb, sa môžu tešiť nielen na zimné radovánky až do neskorej jari, ale aj na kompletný balíček služieb. Nekomplikovaná organizácia príchodu, ubytovania a lyžiarskej výbavy zaručuje zábavu na svahu od samého začiatku – čo viac si môžete priať?


Vďaka vysokohorským lyžiarskym strediskám Stubaier Gletscher a Schlick 2000 je údolie Stubaital ideálnym miestom na ukončenie lyžiarskej sezóny a vstup do prichádzajúcej jarnej sezóny: vychutnajte si dotyk prvých teplých slnečných lúčov, pohodový obed na chate pri stúpajúcich teplotách, a načerpajte nové sily na slnečnej terase – hneď na to môžete vyraziť na zjazdovku alebo sa kochať krásami idylickej krajiny na veľkom počte zimných turistických trás.

© Tourismusverband Stubai Tirol 1/3

Veľká noc v údolí Stubaital – zo zimy do jari

Tí, ktorí chcú spojiť Veľkú noc so zábavou na svahu, sa na Veľkonočnú nedeľu môžu tešiť na viacero prekvapení pri tradičnom hľadaní veľkonočných vajíčok v lyžiarskom stredisku Schlick 2000. Stubaital ponúka až do apríla všetko, po čom túži srdce milovníkov zimy. A nielen to. Vďaka rozmanitému charakteru údolia Stubaital môžu hostia preskúmať prvé trasy bez snehu a privítať jar túrou v údolí, či už pešo alebo na bicykli.

(C) Schlick 2000/Andre Schönherr (C) Stubaier Gletscher/Andre Schönherr

Stubaital: dobrá voľba aj mimo zjazdoviek

Okrem perfektných podmienok na zimné športy až do jari vás Stubaital osloví aj svojím kompletným balíčkom. Rezervujte si ho z pohodlia vášho domu a kúpte si skipas na webových stránkach lyžiarskych stredísk, pricestujte bez stresu vlakom, nechajte sa bezplatne odviezť priamo do svojho ubytovacieho zariadenia a krátko nato si vyzdvihnite najnovšiu špičkovú výbavu v požičovni lyží. Stručne povedané: ideálny začiatok zábavy na snehu. Webová stránka destinácie www.stubai.at ponúka množstvo ďalších atraktívnych balíčkov služieb, ktoré zahŕňajú ubytovanie a skipas. Balíčky sú tematicky zosúladené s danou sezónou, lyžiarskymi strediskami, potrebami rodín a vyhľadávanými podujatiami.

(C) TVB StubaiTirol/Andre Schönherr

Vynikajúce dopravné spojenie: Vlakom a autobusom priamo do hotela

Balíček „Nightjetom za snehom“ ponúka až do 7. mája pohodlné, bezpečné a ekologické riešenie dovolenky v údolí Stubaital. Tento kombinovaný lístok zahŕňa cestu vlakom Rakúskych spolkových železníc Nightjet, ktorý premáva medzi Viedňou a Innsbruckom, ako aj rezerváciu miesteniek a skipas na tri až šesť dní. Po príchode do Innsbrucku čaká na cestujúcich, ktorí dorazili vlakom, transfer do rezervovaného hotela v údolí Stubaital. Turistické združenie ponúka všetkým hosťom bezplatný poukaz na cestu z Innsbrucku do údolia pri príchode a späť pri odchode. To zahŕňa aj jednorazové použitie autobusu Stubai alebo električky Stubaitalbahn.

© Tourismusverband Stubai Tirol 2/3

Po príchode do hotela môže začať vaša dovolenka. Chýba vám už len správna lyžiarska výbava. Stubai by nebol Stubai, keby si ju dovolenkári nemohli pohodlne prenajať priamo na mieste. Držitelia kombinovaných lístkov pre vlak Rakúskych spolkových železníc Nightjet získajú desaťpercentnú zľavu na vypožičanie lyžiarskej výbavy v stredisku Stubaier Gletscher a Schlick 2000. S najnovšími modelmi v optimálne pripravenom stave bude vaša jazda nielen zábavnejšia, ale aj bezpečnejšia.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode