Rakúsko a Taliansko! Lyžiarska karta SunnyCard od 10 eur na deň na zimnú sezónu 2017/18!

12.10.2017 12:32

Jednoduché a výhodné: Lyžovačka v 9-tich lyžiarskych strediskách v predpredaji za zvýhodnenú cenu. Získajte teraz jednoducho sezónne karty 2017/2018: Zažite Rakúsko a Taliansko s kartou od 10 eur za deň. Pre mládež ešte lacnejšie.

Prvý sneh už pokryl vrcholky hôr a vzduchom sa šíria prvé zimné pocity. Kto si pre seba a svoju rodinu kúpi teraz kartu SunnyCard, môže si počas celej zimnej sezóny vychutnávať pravdepodobne najvýhodnejšie dni lyžovačky v 9 najkrajších rodinných lyžiarskych strediskách v Rakúsku, ako aj v top destinácii na ľadovci Schnalstaler Gletscher v Taliansku. Lyžovačka teda nemusí byť drahá!

S kartou SunnyCard vás vyjde jeden deň lyžovačky pri priemernom používaní (20 lyžiarskych dní) len na 10 eur. Zvýhodnené sadzby pri predpredaji sezónnych kariet platia do 31. októbra 2017. Všetky informácie na stránke www.skisport.com.

 

Jednoducho úžasné: Mínus 20 % na sezónnu kartu ešte do konca októbra 2017

Čo znie neuveriteľne, sa dá ľahko spočítať. Kto si v predpredaji (do 31. októbra 2017) kúpi kartu SunnyCard, zaplatí za neobmedzený pôžitok z lyžovania v deviatich najkrajších lyžiarskych strediskách Rakúska a Talianska počas celej sezóny 405 eur (bežná cena 505 eur). Rodina s dvoma deťmi do 15 rokov takto zaplatí za celú sezónu 810 eur, pretože deti do 15 rokov lyžujú zdarma, ak majú obaja rodičia zakúpenú kartu SunnyCard. Za 20 dní lyžovania (1 týždeň vianočné prázdniny, 1 týždeň semestrálne prázdniny a 6 jednotlivých dní alebo 3 víkendy) zaplatí štvorčlenná rodina nasledujúcu dennú sumu: 810 eur: 20 = 40,5: 4 = 10,13 eur za osobu. S približne 10 eurami na deň bude lyžovačka v lyžiarskych strediskách, ktoré akceptujú kartu SunnyCard, skutočne výhodná.

 Aj pre nezadaných s deťmi či rodičov, ktorí sami vychovávajú deti predstavuje karta SunnyCard jedinečnú príležitosť na výhodnú lyžovačku. Takto získajú všetky deti do 10 rokov (ročník 2008 a mladšie) žijúce v spoločnej domácnosti pri kúpe SunnyCard pre dospelého kartu SunnyCard pre dieťa zdarma.

TOP novinka: Pre všetkých hostí do 25 rokov bude lyžovanie ešte výhodnejšie.

Od tohtoročnej zimnej sezóny je nová karta SunnyCard U 25 v predpredaji iba za 345 eur. Okrem toho boli ceny za mládežnícke sezónne karty znížené o 10%! „Chceme ponúknuť rodinám, ktorých deti už prerástli vekovú hranicu pre kartu zdarma, atraktívnu ponuku sezónnych kariet,“ hovorí Helmut Holzinger, predseda horských dráh Hinterstoder Wurzeralm Bergbahnen AG.

Jednoducho relax: Karta SunnyCard PO-PIA lyžovačka cez týždeň

Veľa miesta na zjazdovkách, žiadne čakanie na vlek, pokojné lyžovanie – predovšetkým starší ľudia alebo mnohí ďalší s voľným časom cez týždeň ocenia túto našu ponuku. Karta SunnyCard je v ponuke vo verzii na pracovné dni (platná od pondelka do piatka počas celej sezóny vo všetkých 9 lyžiarskych strediskách) za 295 eur (od 1. 11. 2017 za 369 eur).

Jednoducho rozmanité: Sunny Card lyžiarske oblasti v Rakúsku a Taliansku

Karta SunnyCard platí vo všetkých strediskách skupiny skisport.com pána Schröcknadela: Hochkar, Lackenhof am Ötscher, Hinterstoder, Wurzeralm, Kasberg, Hochficht, Hochkössen, Großglockner/Heiligenblut a Schnalstalský ľadovec.

Iba 240 km od Bratislavy nájdete oba lyžiarske regióny Hochkar a Lackenhof am Ötscher v Dolnom Rakúsku. Lackenhof je vhodný zvlášť pre rodiny s deťmi a Hochkar je obľúbený pre svoju istotu snehovej nádielky a je obľúbený freeridermi.

V Hornom Rakúsku sa nachádzajú strediská Hinterstoder a Wurzeralm. Obe sú ľahko dosiahnuteľné po diaľnici Pyhrn. Wurzeralm je tiež priateľský k rodinám s deťmi a nájdete tu veľa pôvodných  chát. Hinterstoder je to pravé lyžiarske eldorádo – počnúc traťou svetovéh pohára Hannesa Trinkla až po mnohé modré zjazdovky vhodné pre celú rodinu.

V rozprávkovej krajine na trojmedzí Rakúska, Nemecka a Česka leží stredisko Hochficht, vyznačujúce sa istotou snehu a priateľskosťou k rodinám s deťmi. Svojou perfektnou infraštruktúrou uľahčuje lyžovanie všetkým hosťom.  Svojimi rozmanitými svahmi a pohostinnosťou stredisko boduje u dospelých i malých hostí. V tejto sezóne s novou kabínkovou lanovkou pre 10 osôb.

Stredisko Kasberg, vhodné taktiež pre rodiny s deťmi, pre začiatočníkov i pokročilých leží tak isto v Hornom Rakúsku a boduje rozsiahlym freestyle parkom.

Pôsobivú kulisu ponúka návštevníkom lyžiarske stredisko Grossglockner/Heiligenblut. Užiť si tu môžete jedinečný výhľad na najvyšší vrch Rakúska, Grossglocker, až do jari. Značené lyžiarske trate a rozsiahla freeride aréna nenechajú chladnými ambicióznych lyžiarov.

V Tirolsku leží lyžiarske stredisko HochKössen. Tu na „Action Hill“ v oblasti s najväčšou istotou snehu je nezabudnuteľná panoráma pohoria Kaisergebirge, rozmanité zjazdovky pre každého a prapôvodné chaty.

Ľadovcová oblasť Schnalstal v Južnom Tirolsku sa nachádza vo výške 3.250 m n.m. a ponúka aktívnym dovolenkárom všetko čo patrí k dovolenke v Južnom Tirolsku– garanciu snehu od októbra do mája, kulisu Ötztalských Álp, rozmanitú ponuku pre rodiny s deťmi, prvotriedne ubytovanie a špičkovú gastronómiu.

Jednoducho objednajte: Dostupnosť karty SunnyCard
Kartu SunnyCard môžete získať prostredníctvom objednávkového formulára (info@hiwu.at), faxom (++43 7564/5275-130) alebo listom. Objednávkový formulár nájdete na stránke www.skisport.com v sekcii Download.
 
Sezónne karty si môžete kúpiť aj online na adrese http://hiwu.skiticketshop.com/hinterstoder/calculator/
 
Sezónne karty sú platné počas všetkých prevádzkových dní v zimnej sezóne 2017/2018 (max. od 11. 11. 2017 do 8. 4. 2018). Okrem toho je karta SunnyCard platná počas všetkých prevádzkových dní na ľadovci Schnalstaler Gletscher v zimnej sezóne 2017/2018.
 
Na vystavenie karty SunnyCard sú potrebné nasledujúce dokumenty:
- vyplnený a podpísaný objednávkový formulár
- fotografie
- Na vystavenie karty SunnyCard pre deti zdarma: potvrdenie o rodinnej príslušnosti alebo kópia rodného listu  

Bližšie informácie o karte SunnyCard nájdete na stránke www.skisport.com.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode