QOROS ZÍSKAL OCENENIE ‘BEST OF THE BEST’ V SÚŤAŽI AUTOMOTIVE BRAND CONTEST

09.10.2014 19:54

 Qoros, nový medzinárodný výrobca automobilov so sídlom v Číne, bol uznaný za dosiahnutie vynikajúcich výsledkov v oblasti dizajnu naprieč nie menej než piatimi kategóriami vo výročnej súťaži Automotive Brand Contest organizovanej Radou pre Dizajn Nemecka.

Qoros získal ocenenie ‘Best of the Best’ (“Najlepší z najlepších”) v rámci kategórie Korporátnych Publikácií (‘Corporate Publishing’) za svoj firemný časopis venovaný téme dizajnu ‘Qoros & Design’ magazine. Tento vyrába v spolupráci s talianskou publikáciou, Auto & Design, pričom prémiové prevedenie časopisu ‘Qoros & Design’ magazine čitateľom prináša pohľad na vývoj dizajnu v spoločnosti Qoros za obdobie jedného roka od globálnej premiéry značky na 83. Autosalóne v Ženeve. Skupina nezávislých porotcov pri tejto príležitosti uviedla: “Značka Qoros v súčasnosti vyvíja enormné úsilie s cieľom obhájiť svoje miesto v európskom automobilovom priemysle. Využitie technického časopisu s témou automobilového dizajnu, ako prostriedku pre budovanie pozície značky, predstavuje vysoko kreatívnu formu korporátneho publikovania.”

Porota takiež vymenovala Qoros ako víťaza v ďalších štyroch súťažných kategóriách, vrátane dvoch cien "Exterior Volume Brand", ktoré boli udelené za prvý a druhý sériovo vyrábaný model spoločnosti - Qoros 3 Sedan a Qoros 3 Hatch. Qoros si zároveň odniesol ocenenie za "Brand Architecture" udelené za najlepší dizajn stánku na autosalóne v Ženeve 2013, a ocenenie " Brand Design’ " za logo spoločnosti.

 

Výkonný Riaditeľ pre Dizajn značky Qoros, Gert Volker Hildebrand sa 2. októbra zúčastnil slávnostného odovzdávania cien v Paríži. "Je to pre mňa veľká česť odniesť si v mene nášho medzinárodného dizajnérskeho Tímu všetky tieto ocenenia," uviedol Hildebrand. "Tvrdo sme pracovali na návrhoch a vývoji originálnej identity tejto novej medzinárodnej automobilovej spoločnosti, a tieto ocenenie sú dôkazom našej úspešnosti v raných fázach založenia značky Qoros."

Automotive Brand Contest je jedinou neutrálnou, medzinárodnou dizajnérskou súťažou automobilových značiek a v kalendári automobilového priemyslu sa stala významnou udalosťou odohrávajúcou sa raz do roka. Podujatie udeľovania výročných ocenení, ktoré organizuje Rada pre Dizajn Nemecka, je vyjadrením ocenenia za vynikajúci produkt a komunikačný dizajn v automobilovom priemysle, pričom sa sústredí na integrálne a dôsledné používanie značky naprieč všetkými médiami a produktmi.

Rada pre Dizajn Nemecka bola založená v roku 1953 z iniciatívy nemeckého Bundestagu (Dolná Komora nemeckého parlamentu), s cieľom zdôrazniť význam Dizajnu v rámci daného odvetvia. Jej rozmanité aktivity sledujú jediný cieľ: zabezpečiť trvalé posilňovanie hodnoty značky prostredníctvom strategického využitia dizajnu.

 

Nezávislá, dynamická, orientovaná na úspech: to je spoločnosť Qoros

Automobilka Qoros bola založená v roku 2007 a jej sídlo je v Číne. Jej medzinárodný Tím zložený zo skúsených automobilových odborníkov pracuje na vývoji celého radu vozidiel, ktoré spĺňajú celosvetové štandardy v oblasti dizajnu, inžinierstva a kvality.

Po svojom medzinárodnom debute na autosalóne v Ženeve v marci 2013, sa prvý model značky Qoros - Qoros 3 Sedan - stal prvým vozidlom vyvinutým v Číne, ktoré získalo maximálne hodnotenie päť hviezdičiek v nárazových testoch Euro NCAP. Organizácia Euro NCAP neskôr oznámila, že Qoros 3 Sedan zároveň dosiahol jedno z najvyšších skóre v priebehu celej 16-ročnej histórie organizácie.

Druhý sériovo vyrábaný model značky Qoros 3 Hatch debutoval na autosalóne v Ženeve v marci 2014. Odniesol si čestné uznanie „Honourable Mention“ z udeľovania prestížnych ocenení Red Dot Awards ako uznanie kvality jeho dizajnu, pričom získal ešte niekoľko ďalších ocenení na autosalóne v Pekingu v apríli 2014.

Úplne nový, vysoko efektívny a environmentálne ohľaduplný výrobný závod automobilky Qoros v Changshu zabezpečuje sériovú výrobu modelov Qoros 3 Sedan a Qoros 3 Hatch.

Ďalšie informácie o značke Qoros, spoločnosti a jej produktoch nájdete na adrese www.qorosauto.com/en.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode