QOROS ODOVZDAL VOZIDLO PRVÉMU ZÁKAZNÍKOVI V ČÍNE

07.01.2014 11:25

 

  • Slávnostné odovzdanie vozidla Qoros 3 Sedan prvému zákazníkovi prebehlo vo vlajkovom dílerstve Qoros v čínskom Šanghaji
  • Prvé vozidlo Qoros 3 Sedan si kúpil mladý 28-ročný interiérový dizajnér
  • Vďaka vysokej úrovni kvality a množstvu funkcií, ktoré sú jedny z najlepších v triede kompaktov, Qoros definuje kategóriu „Nové Prémiové“

Šesť rokov po svojom vzniku teraz Qoros, ako nová medzinárodnáautomobilová značka, dosiaholdoposiaľ najväčší míľnik vo svojej histórii tým, že odovzdal vozidlo úplne prvému zázakníkovi v Číne.


Viceprezident automobilky Qoros p. Volker Steinwascher odovzdal mladému 28-ročnému interiérovému dizajnérovi p. Yu Mi zo Šanghaja kľúče od jeho nového vozidla Qoros 3 Sedanpočas slávnostnej ceremóniev autorizovanom predajnom a servisnom mieste Guanshan v čínskom Šanghaji.

Počas slávnostnej ceremónie p. Yu Mi uviedol: " Som nadšený, žesom sa stal úplne prvým zákazníkom v Číne, ktorý vlastní vozidlo Qoros 3 Sedan. Ako dizajnérovi sa mi páči jeho elegantný dizajn, priestranný interiér, prevedenie so zmyslom pre detail a služby pripojenia QorosQloudTM, vďaka ktorým sa vozidlo stane súčasťoumôjho digitálneho života. Okrem toho je veľmi upokojujúce vedieť, že vozidlo je mimoriadne bezpečné, keďže získalo päť hviezdičiek v bariérových testoch EuroNCAP."

Zároveň dodal: "Vybral som si Qoros 3 Sedan, pretože rád skúšam niečo nové a páči sa mi, keď sa výrobca snaží robiť veci inak. Qoros môže byť ako značka úplne nový, ale jeho výrobky sú výnimočne dobre navrhnuté a skonštruované. Okrem toho bol pre mňa mimoriadne osviežujúcim zážitkom už samotný nákup vozidla, vo veľmi modernej a inovatívnej predajni s ochotným personálom, ktorý poskytuje vynikajúce služby. Qoros zvolil tak inovatívny prístup, s akým som sa doteraz ešte pri žiadnej automobilovej značke nestretol."


Volker Steinwascher, viceprezident značky Qoros, pri tejto príležitosti uviedol:" Chcel by som zablahoželať p. Yu Min k jeho voľbe ako aj k tomu, že je vôbec prvým zákazníkom v Číne, ktorý si prevzal svoje nové vozidlo. Počas uplynulých šiestich rokov Qoros tvrdo pracoval na vývoji štýlových a inovatívnych vozidiel s európskymi normami bezpečnosti a kvality, ktoré zadefinujú kategóriu „Nové Prémiové“.“

"Je veľmi uspokojujúce vidieť, že sme uspeli v zámere osloviť našu cieľovú skupinu moderných mestských a "vždy pripojených" zákazníkov. Odovzdanie prvého vozidla zákazníkovi v Číne ma napĺňa nesmiernou hrdosťoutak, ako aj všetkých mojich kolegov v našej spoločnosti. Je to deň, ktorý si budeme veľmi dlho pamätať."

Vychádzajúc z hĺbkového prieskumu ako čo možno najlepšie splniť potreby zákazníkov s modernýmmestským životným štýlom a s náročnými jazdnými požiadavkami, Qoros 3 Sedan bol vyvinutýtak, aby spĺňal európske normy bezpečnosti, kvality a zmyslu pre detail. Vozidlo, ktorého cena sa pohybuje od 119 900 RMB po 167 900 RMB, bolo ocenené za svoj elegantný dizajn, rafinovaný zážitky z jazdy ako aj európsky štandard kvality.Služby prepojenia QorosQloud sú prístupné prostredníctvom osem-palcového dotykového displeja a sú súčasťou štandardnej výbavy vo všetkých úrovniach výbavy. Špičkový multimediálny systém ponúka množstvo ľahko ovládateľných funkciípre zábavu, navigáciu, komunikáciu čimonitorovanie vozidla.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode