Prvé elektrické Suzuki

05.02.2020 14:50

Zelená mobilita na Auto Expo

 

Na výstave Auto Expo (5. až 12. februára 2020) v indickom Dillí sa predstavuje v koncepte prvé plne elektrické vozidlo japonskej značky Suzuki: FUTURO-e. Vozidlo je zároveň prvým modelom značky koncepčne riešeným ako módne SUV kupé.

 

FUTURO-e pripravila a na výstave uvádza divízia materskej japonskej značky - spoločnosť Maruti Suzuki India. Vozidlo slúži ako príkladný koncept udržateľnej mobility spolu s ďalšími, na autosalóne vystavenými novými produktmi a technológiami Suzuki. Nové FUTURO-e zároveň predvádza nový jazyk dizajnu, určený pre ďalšie vozidlá Suzuki v budúcnosti.

 

Na pätnástom ročníku Auto Expo spoločnosť Maruti Suzuki India vystavuje celkovo 17 modelových radov, pričom viacero z nich je oproti predchodcom v úplne novej podobe či s ďalšími inovatívnymi, i klasickými, pohonmi. Expozícia tak ukazuje odhodlanie prinášať ďalšie ekologickejšie a pre zákazníkov užitočnejšie technológie, ktoré zvyšujú pohodlie a dosiahnu masové uplatnenie.

 

Výstava Auto Expo prináša vozidlá určené pre miestny indický trh. Ako však komentujú výstavu automobiloví odborníci, už v minulosti viaceré obdobne pripravené novinky časom prišli aj na európsky trh.


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode