PRototyp renault 5 sa stretáva so svojím súrodencom na autosalóne v mníchove

07.09.2021 15:13

 

Ikonický Renault 5 oslavuje 50. výročie. Svieži päťdesiatnik má slušného nástupcu v podobe Prototypu Renault 5 a v budúcom roku vznikne sériový model.

 

Duša značky sa zrodí z jej dedičstva. Aby značka vzdala hold takémuto dedičstvu a znovu oživila ducha minulosti musí zostať verná svojmu pôvodu a hľadať inšpiráciu vo svojom vnútri. To je úloha, ktorá padla na Prototyp Renault 5. Ukáže, ako je Renault pripravený na výrobu široko dostupných elektromobilov v Európe. Moderné na pohľad, populárne a základné vozidlo podobne ako jeho predchodca v časoch najväčšej slávy.

 

Prototyp Renault 5 je kompaktné mestské vozidlo so šarmom, ktoré poháňa do budúcnosti nadčasový favorit značky Renault s moderným elektrickým dojmom. Žltá farba tela vás osloví na prvý pohľad, je zábavná a hravá.

 

Gilles Vidal a jeho dizajnérsky tím sa inšpiroval symbolickým modelom minulosti značky Renault, ktorý je po celom svete známy ako Renault 5. Celkový vzhľad Prototypu Renault 5 vychádza z pôvodného dizajnu. Moderný prístup je však viditeľný vo formách automobilu, ale aj vo vybraných obloženiach a materiáloch, ktoré sú inšpirované svetom elektroniky, nábytku a športu.

 

Mníchovský autosalón je ideálnou príležitosťou na objavenie - alebo znovuobjavenie – Prototypu Renault 5, ale tiež na radosť z jazdy, ktorá siaha do dedičstva Renault s ukážkou štyroch modelov, ktoré poznačili životnosť Renault 5. Výstava zahŕňa oranžovú TL, čiernu Le Car Van, modrý elektrický model a TX vo farbe šampanského.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode