Protektorované nákladné pneumatiky Goodyear Dunlop

06.05.2013 08:54

 Protektorované pneumatiky, ktoré spoločnosť Goodyear Dunlop ponúka, sa skladajú z troch teplých a troch studených typov protektorov. Využívajú sa ako základ na rôzne typy kostier pneumatík značiek Goodyear a Dunlop.

Medzi teplé protektory patria rady TreadMax, MultiTread a NextTread. Pneumatiky TreadMax a MultiTread využívajú len najnovšie kostry spoločnosti Goodyear Dunlop a rovnaké zmesi a dezény behúňov ako nové pneumatiky Goodyear a Dunlop. NextTread sú kvalitné teplé protektory so širokou škálou osvedčených behúňových dezénov a vyrábajú sa na akékoľvek typy kostier.

Studený rad protektorov Goodyear Dunlop prichádza aj ako súčasť programu NextTread a ponúka kvalitné protektorovanie všetkých typov pneumatík. Tento rad zahŕňa tri rôzne typy riešenia studeného protektorovania pod názvami UniCircle, UniWing a UniTac.

UniCircle sú výsledkom najmodernejšej technológie studeného protektorovania. Kruhové behúňove pásy sú vytvorené tak, aby presne sedeli na kostre očistenej špeciálnymi strojmi. Zabezpečuje to vynikajúcu jednotnosť protektoru, nízke vibrácie a vysoký kilometrový prebeh. Rad UniCircle sa môže pochváliť 28 rôznymi dezénmi behúňov pneumatík Goodyear a Dunlop. Pokrývajú všetky možné varianty využitia, vrátane diaľkovej a regionálnej dopravy, zmiešanej prevádzky, nespevnenej vozovky, mestskej a zimnej prevádzky. Celkove sa prezentujú asi v 60 rôznych rozmeroch.

UniWing využívajú pokročilé technológie studeného protektorovania. Charakterizuje ich tvarovaný behúňový pás umožňujúci lepšie osadenie kostry. Vďaka tomu poskytuje dobrú homogénnosť a vysoký kilometrový prebeh. Protektory UniWing zahŕňajú 27 dezénov Goodyear a Dunlop a približne 70 rozmerov.

UniTac používajú plochý pás behúňa pri studenom protektorovaní. Dostupný je celý rad dezénov i rozmerov. Tieto protektory majú vynikajúcu úžitkovú hodnotu. UniTac ponúka 22 dezénov Goodyear a Dunlop a asi 60 rozmerov.

Goodyear

Goodyear je jeden z popredných svetových výrobcov pneumatík. Spoločnosť zamestnáva približne 69 000 pracovníkov a svoje výrobky vyrába v 52 závodoch v 22 krajinách sveta. V inovačných centrách v Akronu, Ohio a v Colmar-Berg, Luxembursko sa vyvíjajú najmodernejšie výrobky a služby, ktoré stanovujú technologické a výkonnostné štandardy pre celé odvetvie.

Sortiment pneumatík spoločnosti Goodyear Dunlop Europe pre nákladné autá a autobusy zahŕňa viac ako 400 rôznych typov pneumatík vo viac ako 55 rozmeroch. Pneumatikami Goodyear štandardne svoje vozidlá vybavuje mnoho popredných svetových výrobcov nákladných vozidiel, vrátane DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania a Volvo. Goodyear dodáva pneumatiky aj všetkým hlavným výrobcom návesov a prívesov. Vďaka programu Fleet First, do ktorého patrí servisná sieť TruckForce, cestná asistenčná služba ServiceLine 24h, asistenčná služba Mobility, elektronický systém riadenia pneuhospodárstiev FleetOnlineSolution a Goodyear Retread Technologies, spoločnosť Goodyear poskytuje najkomplexnejší program špecializovaných služieb v svojom obore.

Viac informácií nájdete na stránkach www.goodyear.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode