Príjemný sex v aute

14.03.2012 19:10

Neexistuje nič lepšie ako dlhá, relaxačná jazda na vidieku za slnečného dňa. Obzvlášť, ak si k tomu môžete dopriať príjemný sex. Potom je to asi 10 krát lepšie! A s trochou kreativity, je sex v aute celkom iný zážitok. Každá pozícia uvedená nižšie má odporúčané auto. Napríklad, ak potrebujete veľké zadné sedadlo, mohli by ste uprednostniť model od Cadillacu alebo minivan. Ak chcete veľký priestor pre hlavu, môžete použiť kabriolet alebo auto so strešným oknom.

 

Za volantom

Táto pozícia funguje najlepšie, ak ste obaja štíhli. Tu je návod, ako sa to robí: sadnite si na sedadlo vodiča, zatlačte operadlo čo najviac dozadu. Ak máte nastavitelný volant, nakloňte ho. Potom si partnerka sadne obkročmo chrbtom k partnerovi a odráža sa pomocou volantu.

Mercedes E-Class Coupe

Tento luxusný automobil má mäkké kožené sedačky známe tým, že sú pohodlné hlavne na dlhé jazdy.

 

Na traktor

Položte partnerku na kapotu tvárou od vás, zdvihnite jej nohy a  zatiaľ čo ona vyrovnáva s rukami na kapote, oddávajte sa nezvyčajnému sexu.

Chevrolet Corvette

Corvette má zakrivenú kapotu, ktorá je ideálna pre balansovanie. Vzhľadom k tomu, že kapota je nízko nad zemou, je túto pozíciu možné vykonať bez použitia väčšej sily.

Cowgirl

To je azda najpohodlnejšie zo všetkých automobilových sexuálnych pozícií. Môžete posunúť predné sedadlá tak dopredu, ako sa dá, a ľahnúť si na zadné sedadlo, zatiaľ čo si partnerka  užíva divokú cowgirl jazdu. Ako povedal Jude Law, "Toto bola obľúbená poloha prezidenta Kennedyho."

Mini Cooper S Cabrio

Tento kabriolet vám poskytne útulný priestor a zasúvaciu strechu. Takže, partnerka môže sedieť rovno a naťahovať ruky vysoko do vzduchu počas vyvrcholenia.

Alternatívne auto: Opel Zafira Tourer

Inou voľbou je impozantne veľké zadné sedadlo. Zafira má sklopný druhý rad sedadiel  a dáva vám obrovský priestor pre nohy v tretej rade. Druhý rad sedadiel sa potom stáva vynikajúcou nožnou opierkou. Tónované zadné sklá vás ochránia zvedavými pohľadmi okoloidúcich.

 

Pokračovanie nabudúce :-)

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode