Prevratný liftingový efekt

03.09.2021 10:00

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Tušili ste, že kozmetický gigant predá každú sekundu až 2 ANEW skincare výrobky? Rada výrobkov ANEW je známa svojou kvalitou a prijateľnou cenou, vďaka čomu sa stala obľúbenou voľbou žien po celom svete. Aktuálnou prevratnou novinkou sú Liftingové pleťové ampulky obsahujúce tetrapeptid-4, ktoré dopĺňajú už stálice ako je denný a nočný krém Platinum. Hýčkajte svoju pokožku kvalitnou starostlivosťou.

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

 

Starostlivosť o pleť môže mať neskutočne veľa podôb! Pre kompletnú starostlivosť stačí jednoducho siahnuť po kombinácii liftingových ampuliek Anew a denného i nočného krému. Inšpirujte sa Evou Přibylovou, oficiálnou dermokozmetičkou Avon SR a ČR, ktorá túto obľúbenú radu rovnako odporúča. Mať dokonalú pleť v každom veku je s Avonom predsa hračka! 

 

 

 

Liftingové pleťové ampulky obsahujúce tetrapeptid-4

Objem: 7 x 1,3 ml

Bežná cena: 48,00 €

Doprajte si liftingový efekt až pre 4 kľúčové oblasti tváre: líca, lícne kosti, čeľusť a bradu. „Liftingové ampulky napomáhajú v pleti stimulovať tvorbu 4 typov proteínov, čím spevňujú spojivové tkanivo. Výsledkom je vypnutá, mladistvá pleť. Najlepšie výsledky dosiahnete opakovaním 7-dňového rituálu raz za mesiac,“ odporúča tiež oficiálna dermokozmetička Avon SR a ČR Eva Přibylová. 

 

 

 

Liftingový denný krém s OF25 a Protinolom™ Platinum

Objem: 50 ml

Bežná cena: 23,90 €

Liftingový denný krém s Protinolom™ pomáha zdvojnásobiť množstvo kolagénu v pokožke a prispieva tak k zlepšeniu elasticity a napnutia pokožky. Jeho bohatá receptúra ​​sa postará nielen o správnu úroveň hydratácie pokožky, ale tiež ju chráni pred UV žiarením. Stačí si naniesť len malé množstvo na očistenú tvár 15 minút pred vystavením sa slnku. 

 

 

Vyplňujúci nočný krém s Protinolom™ Platinum

Objem: 50 ml

Bežná cena: 23,90 €

Nechajte svoju pokožku vyzerať mlado a to skutočne bez námahy! Nočný krém s Protinolom™ je kozmetický výrobok vyvinutý pomocou inovatívnej technológie s klinicky overenou účinnosťou. Navyše podporuje produkciu kolagénu a zdvojnásobuje jeho množstvo v pokožke. Okrem toho dôkladne vyživuje pokožku a zlepšuje kontúru tváre, čím poskytuje liftingový efekt. Krém sa rýchlo vstrebáva a výsledky sú viditeľné už do niekoľkých dní.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode