Preslávené čokoládové tyčinky Snickers, Twix a Mars sa predstavujú v novom - užite si ich kúsok po kúsku

21.03.2018 15:08

Jedni z najobľúbenejších čokoládových tyčiniek na svete Snickers, Twix a Mars prichádzajú v úplne novom prevedení ako „Bites“. Ikonické kombinácie ingrediencií a nezameniteľná chuť zostávajú, tešiť sa ale môžete na ich mini verzie v podobe lahodných nebalených "kúskov" v praktickom znovu-uzatvárateľnom sáčku, ktorý sa perfektne hodí pre rôzne príležitosti. Navyše sa tak o ne môžete ľahko podeliť so svojimi priateľmi, rodinou či kolegami a vychutnávať si ich kúsok po kúsku kedykoľvek a kdekoľvek.

Snickers Bites (136 g) ponúkajú intenzívnu kombináciu čokolády, arašidov, karamelu a nugátu. Každý jeden kúsok je nabitý všetkými štyrmi ingredienciami. Dajte si ich, keď fandíte pri televízii svojmu obľúbenému športovému tímu, alebo ich jednoducho pribaľte, až budete vyrážať priamo na štadión či výlet s partiou kamarátov.

Twix Bites (140 g) prinášajú lahodnú kombináciu čokolády, karamelu a chrumkavé sušienky, tentoraz to ale nie sú dva kúsky, ale dokonca celý sáčok. Otvorte si ho napríklad ku káve alebo čaju, či už doma alebo v kancelárii, nezabudnite ponúknuť rodine aj kolegom, spoločne sa odmeňte, zdieľajte zážitky dňa a užite si každý jeden kúsok.

Mars Bites (136 g) sú neodolateľné miniatúry plné nugátu a karamelu obalené v čokoláde rovnako ako tyčinka Mars. Každá jedna porcia sa môže stať malým praktickým dezertom alebo skvelým pohostením na večierok, oslavu či len na sledovanie obľúbeného filmu.


Snickers, Twix a Mars Bites prídu vhod nielen doma alebo v kancelárii, ale budú aj skvelou výbavou na výlety a svoje miesto si nájdu v priehradke auta. Oceníte ich aj ako originálne ingrediencie v kuchyni či praktické pohostenie na party.

Navyše, ak váhate, na ktorú kombináciu máte chuť, môžete si dať od každej len jeden kúsok, pritom sa stále podeliť s ostatnými a zvyšok si nechať zase nabudúce!

Snickers, Twix a Mars Bites sú k dispozícii v bežnej obchodnej sieti za odporúčanú cenu 2.39 €.

Veľkonočný tip

Chcete tento rok koledníkov prekvapiť niečím novým? Snickers, Twix a Mars Bites sú tým pravým tipom na originálny nádielku. Skvele zafungujú aj ako vtipný dezert po sviatočnom obede alebo malá pozornosť počas rodinných návštev.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode