Premeňte svoje predstavy na skutočnosť

03.04.2021 10:42

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Určite ste ani len netušili, že spoločnosť predá každú sekundu 7 parfumov, čo je viac ako ktorákoľvek iná značka. Tiež je už dávno známe, že myslí aj na mužské pohlavie a pravidelne rozširuje ponuku pánskych vôní. Najnovšie predstavuje Segno Visionary zo známej kolekcie Segno. Novinka je jasnou voľbou pre každého sebavedomého muža.

 

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

 

Sagno Visionary EDT

Objem: 75 ml

Bežná cena: 27,00 €

Intenzívny nový pohľad na ikonický charakter vôní Segno. Jemná, no zároveň odvážna vôňa Segno Visionary začína návalom talianskeho bergamotu, za ktorým nasledujú aromatické tóny rumu a nakoniec vetiver, ktorý pozdvihuje vašu sofistikovanosť.

 

Okrem uvedenej novinky obsahuje kolekcia aj ďalšie 2 obľúbené vône rovnako vhodné pre moderných mužov, ktorí sa neboja premeniť svoje predstavy na skutočnosť.

 

Segno For Men

Objem: 75 ml

Bežná cena: 27,00 €

Vôňa reprezentuje mužnosť vďaka esenciám, ktoré v spoločnej súhre tvoria nezameniteľnú arómu. Nestarnúca klasika v sebe spája sladké no zároveň zemité tóny vetiveru, výraznú arómu ražnej whisky a dubového dreva.

 

Segno Success

Objem: 75 ml

Bežná cena: 27,00 €

Hrubá sila a uhladená elegancia úspešného muža. Vôňa v súlade s ružovým korením proti haitskému vetiveru zdôraznená tlejúcou ambrou. Buďte odvážny, buďte sám sebou.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode