Prechádzka ako v európskych metropolách: Letné nočné nákupy v Designer Outlet Parndorf - každý štvrtok a piatok do 21:00h

20.07.2021 00:08

Paríž, Miláno alebo Londýn - hlavné mestá európskej módnej scény pozná každý. Prechádzku s medzinárodnými top značkami si počas letných nocí môžete užiť aj pár minút od Bratislavy - presnejšie v Designer Outlet Parndorf! Od 1. júla centrum prichádza s predĺženou otváracou dobou a novým konceptom „letných nočných nákupov“, ideálnym na pohodlné nákupy s atmosférou súmraku - ​​každý štvrtok a piatok až do 21:00.

Letné nočné nákupy odteraz až do 21:00

Horúci letný deň a plno stretnutí v kancelárii - všetci poznáme túto situáciu a chcenie len tak si vychutnať deň. Určite vás poteší predĺžená otváracia doba Designer Outlet Parndorf, ktoré bude od 1. júla, vo štvrtok a v piatok otvorené až od 9:00 do 21:00, v pondelok až stredu od 9:00 do 20:00, v sobotu ako obvykle od 9:00. Centrum s vynikajúcou nákupnou atmosférou, útulnými salónikmi, kaviarňami a výberom zhruba 160 medzinárodných značiek je tým pravým miestom na prechádzku. Ak hľadáte nové trendy a chcete zažiť nádherný západ slnka v Designer Outlet Parndorf, mali by ste si čo najskôr naplánovať návštevu. Po úspešnej nákupnej prehliadke môžete deň ukončiť útulnou večerou alebo drinkom v Café Artner, Asia Cocos, Segafredo Espresso, Nordsee, Café Sacher Eck alebo wagamama.

 

Leto, slnko, výpredaje

McArthurGlen Designer Outlet Parndorf je nevyhnutnou zastávkou v zozname všetkých nákupných nadšencov. Hľadáte exkluzívne dizajnérske zna

ky, nápady na darčeky pre svojich blízkych alebo len nový športový outfit? Designer Outlet Parndorf je perfektnou adresou pre toto všetko. Najnovšie trendy v dizajnérskej, luxusnej, športovej a lifestyle móde vrátane špičkových značiek ako Pandora, Babor, Converse, Birkenstock, Coach, Hugo Boss, Escada, Karl Lagerfeld, Salvatore Ferragamo, Under Armour, Adidas alebo Nike a tiež úplne nové obchody od Long Champ, Breitling, Tommy Hilfiger alebo Levis Pop-up Store - sú v letnom výpredaji ešte lacnejšie. Nové ponuky pribúdajú každý týždeň.

 

Mario Schwann, generálny riaditeľ McArthurGlen Designer Outlet Parndorf: „Leto, dovolenka, pekné dlhé večery: Začíname skvelé leto s našim konceptom letných nočných nákupov a predĺženou otváracou dobou. V ponuke sú tiež nové značky, sme veľmi radi zo vzrušujúceho prírastku Long Champ, Breitling a Tommy Hilfiger. Nové medzinárodné značky, ešte väčší výber a predlžené otváracie hodiny - návšteva Designer Outlet sa jednoducho oplatí.“

 

Dôraz na bezpečnosť a ochranu zdravia

Spoločnosť McArthurGlen dôsledne dodržiava pokyny miestnych zdravotníckych orgánov. Na základe týchto skutočností je potrebné spomenúť tieto dôležité opatrenia:

 

Kľúčom k minimalizácii šírenia vírusu je dobrá hygiena. Z tohto dôvodu sú v celom centre k dispozícii prostriedky pre dezinfekciu rúk a zvyšuje sa dôraz na hygienu vo verejných priestoroch.

Rešpektujeme pravidlá sociálneho dištancu:

o Udržujte minimálnu vzdialenosť od ostatných ľudí minimálne 1 meter.

o Obchody musia obmedziť počet zákazníkov, ktorí sú na predajni aby dodržali požiadavky regulácie, ktoré hovoria o tom, že na 10 metrov štvorcových môže byť maximálne jeden zákazník.

Zákazníci musia počas nakupovania nosiť rúška.

Pri nákupe sa odporúča možnosť využiť bezkontaktnú platbu.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode