Prebúdza vo vás hlad zúrivého psa alebo mopslíka?

16.10.2015 11:10

Hlad je nepochybne spojený s radom nepríjemných symptómov a komplikuje život. Vďaka čokoládovo - karamelovej tyčinke Snickers môžete teraz na www.snickers.sk odkryť svetu svoje hladné alter ego a zabezpečiť, aby vás už nikdy nedostalo do chúlostivej situácie. Či už z vás hlad robí rozzúreného psa, smutného mopslíka alebo spomaleného leňochoda, majte vždy po ruke tyčinku Snickers plnú čokolády, karamelu, nugátu a arašidov, vďaka ktorej sa zase rýchlo dostanete späť do svojej kože.

Vyberte si na www.snickers.sk hladné alter ego, vytvorte si pridaním svojej fotky zábavný animovaný obrázok a zdieľajte ho ďalej. Bude vám i vášmu okoliu pripomínať, že „Keď si hladný, nie si to ty". Zvoliť si môžete celkom zo šiestich možností, ktoré stvárňujú rôzne symptómy hladu. Ste napríklad rozzúrený pes, nafúkaná ropucha, Miss Universe, smutný mopslík alebo lenivý leňochod? Čokoládovo - karamelová tyčinka Snickers si kedykoľvek a kdekoľvek poradí s týmito variantmi, takže budete opäť sami sebou.

 

Od 19. októbra sa navyše hlavné hladné alter ego kampane Mr. Bean presúva z televíznych obrazoviek  aj priamo do obchodov, aby všetkým priaznivcom značky Snickers pripomenul, že hlad spôsobuje aj stratu koncentrácie.

 

Odporučená maloobchodná cena tyčinky Snickers je 0,49 €.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode