Pre najmenších ako v bavlnke

13.02.2021 20:09

Pokožka detí je citlivá a náchylná na podráždenie. Preto je potrebné sa o ňu starať a vybrať nielen kvalitnú kozmetiku, ale aj oblečenie. Postarajte sa o vášho drobčeka najlepšie ako viete pomocou výrobkov privátnej značky Lupilu. Produkty nájdete na eshope - www.lidl-shop.sk alebo v kamenných predajniach Lidl.

 

Lupilu – BABY NAPPY CREAM

Hebká a delikátna starostlivosť o zadoček vášho bábätka. Krém obsahuje zinok, bambucké maslo a mandľový olej, ktorý je šetrný v pokožke.

Lupilu – BABY HEAD TO TOE WASH

Jemný čistiaci gél je vhodný na umývanie celého tela bábätka, ale aj starších detí či dospelých s citlivou pokožkou. Gél neobsahuje mydlo, je dermatologicky testovaný a vďaka svojej receptúre neštípe v očiach.

Lupilu – BABY SHAMPOO

Detský šampón má jedinečné zloženie, vďaka ktorému neštípe v očiach a skladá sa z 97% prírodných ingrediencií. Je dermatologicky testovaný a bez obsahu mydla a je vhodný pre jemné detské vlásky.

 

Lupilu – BABY LOTION

Zabaľte jemnú detskú pokožku do ľahkého hydratačného mlieka, ktoré obsahuje výživný pantenol. Krém je testovaný dermatológmi a je vhodný aj pre staršie deti či dospelých s citlivou pokožkou, ktorá potrebuje výživu.

Detské body z BIO bavlny

Sada piatich body s dlhými rukávmi je z mimoriadne mäkkého a kvalitného rebrovitého materiálu, ktorý prináša komfort pri nosení vďaka biobavlne. Bábätko jednoducho a rýchlo prebalíte vďaka patentným gombíkom na prednej strane a v rozkroku.

Lupilu detské plienky

Kvalitné, praktické a najmä pohodlné plienky Lupilu poskytujú dlhodobú ochranu pred pretečením až na 8 hodín. Sú dostupné v rôznych veľkostiach a šetrné k pokožke. Vďaka trom absorpčným kanálikom v jadre poskytujú dlhodobo pocit sucha, ale zároveň sú mäkké a priedušné pre pohodlné nosenie.

Cena: Lupilu – BABY NAPPY CREAM, 1,59 €, Lidl

Cena: Lupilu – BABY HEAD TO TOE WASH, 1,99 €, Lidl

Cena: Lupilu – BABY SHAMPOO, 1,99 €, Lidl

Cena: Lupilu – BABY LOTION, 1,99 €, Lidl

Cena: LUPILU® Detské bavlnené body s dlhým rukávom pre bábätká BIO, v balení 5 kusov, 12,99 €, Lidl

Cena: : LUPILU® Detské plienky Comfort, 24 ks, 3,29 €, Lidl

 


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode