Pravé leto nemusí byť len na pláži

01.08.2023 17:05

Nech už tráviš leto kdekoľvek a s kýmkoľvek, treba si ho užiť plnými dúškami. A to vo všetkých smeroch. Či už na pláži, na kúpalisku alebo v prírode - pitný režim je vždy na prvom mieste. Organizmus sa počas horúcich dní vie podstatne rýchlejšie odvodniť vplyvom vysokých teplôt, preto treba byť obozretnejší a chrániť sa pred dehydratovaním. 

Najlepšou voľbou pre pravidelný každodenný pitný režim je čistá voda. Ak jej neholduješ, alebo máš chuť na skvelý osviežujúci drink, najzdravšia možnosť je ochutiť si vodu ovocím plným živín a vitamínov, ktoré dodajú telu energiu. Super letným ovocím je ananás alebo kokosový orech, ktoré priam sršia exotickou dovolenkovou atmosférou. 

Ananás má vysoký obsah vody (90%), bobelínu, betakaroténu, sacharidov, bielkovín, vlákniny, vitamínov A, B, C, E a K a minerálov, ktoré naše telo potrebuje nielen v lete. Toto obľúbené ovocie je plné živín, antioxidantov a ďalších užitočných zlúčenín, ako sú napríklad enzýmy, ktoré dokážu bojovať proti zápalom a chorobám.
Kokos obsahuje minerály ako horčík, fosfor, zinok, železo a draslík. Radí sa medzi superpotraviny a je ideálnym nápojom na uhasenie smädu. Ak nie je práve exotické ovocie po ruke, stačí vyskúšať úplne nový waterdrop® Microdrink KOKO PIÑA z limitovanej edície, kde kombinácia ananásu a kokosu osvieži každý dúšok vody. Skvelá tropická chuť navrhnutá jedinečnou waterdrop® komunitou sa bude ešte lepšie piť z udržateľnej sklenej fľaše KOKO PIÑA, ktorá svojim rovnakým designom zapadne do každej tašky, najmä tej plážovej. Tropická kolekcia KOKO PIÑA osvieži každý deň s tropickými teplotami a hlavne oživí každú summer party s rodinou a priateľmi. Ideálny drink na oslavu Medzinárodného dňa priateľstva, ktorý sa oslavuje 30.júla na celom svete. Uži si leto naplno, s ikonickou kokosovo - ananásovou chuťou.

Viac informácií nájdeš www.waterdrop.sk

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode