Pomocník, ktorý vám splní novoročné predsavzatia

12.01.2016 17:26

Začiatok roka je ideálnou príležitosťou na novoročné predsavzatia. Chcete tráviť viac času s rodinou alebo mať priestor na svoje záľuby? Elegantný robotický vysávač Miele Scout RX1 Red pracuje systematicky a samostatne, preto vám pomôže pri upratovaní a vy sa môžete venovať blízkym a tomu, čo vás baví.
 Vďaka spoľahlivej navigácii precízne vyčistí všetky miestnosti vášho bytu a ťažko prístupné miesta. Zvoliť si môžete jeden zo štyroch čistiacich režimov. Základný Auto povysáva všetky želané plochy aj s prestávkami na dobíjanie. Spot sa cielene zameriava na menšie plochy a odstránenie drobných častí. Omrvinky po deťoch ani chlpy vášho miláčika sa už na podlahe hromadiť nebudú. Corner zabezpečí dvojité čistenie okrajových plôch. Ak sa na poslednú chvíľu ohlási návšteva, nezúfajte! Režim Turbo ušetrí 50 % času v porovnaní so systémom Auto.   

Senzory v prednej časti vysávača rozpoznajú prekážky, čím predchádzajú kolíziám s nábytkom. Pred pádom zo schodov ho chránia ďalšie tri senzory. Vysávač sa bez námahy dostane cez hrany a káble. Nemusíte ho prenášať ani v rámci jednotlivých miestností, keďže prah dverí pre neho nie je problém.  
Scout RX1 Red pracuje na jediné nabitie až 120 minút, spoľahlivo tak povysáva celú domácnosť. Dvojstupňový filtračný systém AirClean zároveň dôkladne odstráni jemný prach, vďaka čomu ostane vzduch vo vašom byte čistý a svieži.   
www.miele.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode