Počúvala som navigáciu a ona ma stratila!

18.01.2020 21:26

Seriálová sestrička“ inak skvelá herečka Kristína Madarová o práci, pokute, anglických vodičoch autobusu a testovaní novej Kie X Ceed.

 

Aký bol pre teba minulý rok, čo sa týka pracovnej vyťaženosti?

 

Jednoducho fantastický! Užila som si seriál Sestričky, ktorý, musím povedať, bol pre mňa veľkým darom a sme tam naozaj dobrá partia. Okrem toho som hrala v krásnom poviedkovom filme Povstanie 2 a veľmi sa teším z účinkovania v Radošínskom naivnom divadle, kde ma diváci môžu vidieť v predstavení Mužské oddelenie, ktoré je neustále vypredané. Aj v osobnom živote to bol krásny rok.

 

Prezraď nám nejaké zážitky z Londýna, kde si žila 4 roky, ako sa tam jazdí? Sen si si splnila vynívanou dovolenkou....

 

Bola som prvýkrát sama na dovolenke v Portugalsku a veľmi som si to užila. Chcela som si tam prenajať auto a spoznať tak viac z krajiny, ale v cudzine ale mám strach šoférovať. Nešoférovala som ani v Londýne, ani na Cypre a radšej sa presúvala metrom, autobusmi alebo pešo. V Londýne, keď je štrajk v metre, tak to stojí za to! To sa musí zažiť. To sú také davy, ako keby mali v meste Rolings Stones koncert. „Trištvrtehodinová“ cesta do práce sa nečakane predĺži aj na tri a pol hodiny. Niekto plače, niekto je na nervy, niekto úplne rezignuje.

 

Sú anglickí vodiči autobusov pokojní a tolerantní?

 

Sú veľmi srdeční a ústretoví a vždy radi poradia a pomôžu, ale musím povedať, že aj u nás sa to zmenilo k lepšiemu. Naši vodiči sú prívetivejší ako boli. Na Cypre som zažila takých vodičov, že keď videli niekoho známeho alebo na nich niekto zamával tak zastavili a zobrali ho aj tam, kde nebola zástavka, medzitým pokeceli a stálo sa aj 5 minút kým sa šofér vrátil k volantu. Úplná pohodička, to sa mi veľmi páčilo.

Bola som aj v Írsku a tam som sa radšej presúvala taxíkmi, lebo autobus mal ísť 2x za pól hodinu, ale je tam v prímorskej oblasti je normálne, že vynechajú aj dva autobusy.

 

Dostala si v živote pokutu?

 

Áno, raz za červenú. Bolo to na niekde na Lamačskej ceste a hneď sa policajti rozbehli za mnou. Pracovala som celý deň ako šéf hosteska a ten zárobok, čo som si zarobila som im s ťažkým srdcom odovzdala. Bolo mi to tak ľúto, že odvtedy som pokutu nedostala.

 

Spomínala si, že jazdíš s malým autíčkom po meste. Ako sa ti darí s parkovaním?

 

Parkujem na takom mieste, ktoré volám „na verím v Boha“, viem, že mi tam nedajú papuču lebo tam je celý deň parkovanie zadara, ale kde je, to vám neprezradím....potom ešte využívam Tyršovo nábrežie. Chcem si v dohľadnej dobe vyriešiť rezidenčné parkovanie, ale inak ak nepotrebujem auto, tak idem elinou alebo pešo. Je to náročnejšie keď človek býva v centre.

 

Neverím, že ti ešte niekde neodtiahli auto?

 

V centre mesta áno. Parkovala som dva metre od prechodu pre chodcov a nebolo to 5 metrov.

 

Ozaj, ako si sa stratila v Štiavnických horách?

 

Počúvala som navigáciu a ona ma stratila! Chcela som sa vrátiť, ale bola tam taká prudká zákruta na strmom vrchu a nevedela som sa dostatočne rozbehnúť, pretože som mala meter na rozbeh a k tomu štrk. Dala som rýchlo ručnú a zostala som tam visieť. Našťastie moja rodina prišla pre mňa.

 

Text, foto: Alena Chorvátová

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode