Pocta kuchyni starých mám!

10.11.2016 09:52

 V reštaurácii Zylinder na vás čaká kulinársky zážitok pod taktovkou Gabriela Kocáka

Ak nedáte dopustiť na chutné jedlá, ktoré vám s láskou pripravovali vaše staré mamy, navštívte v stredu 16.11. reštauráciu Zylinder v Bratislave. Jej majiteľ, Pavol Benčík, sa rozhodol poctiť tradičnú kuchyňu netradičným spôsobom. V tento deň si pre vás pripravil spolu s významným slovenským šéfkuchárom, Gabrielom Kocákom, špeciálne menu, ktoré pošteklí vaše chuťové bunky.
 Pre Gabriela Kocáka je varenie vášňou, o čom svedčí aj jeho dlhodobé pôsobenie v gastronómii. Skúsenosti získal najmä v zahraničí, kde mal možnosť variť aj v michelinských reštauráciách. Jeho kulinárske umenie si môžu hostia vychutnať už čoskoro v reštaurácii Zylinder, ktorá patrí do siete Bencik Culinary Group.
Pri tejto príležitosti zostavil Gabriel jedinečné 5-chodové menu, plné chutných špecialít. Návštevníci sa môžu tešiť na zemiakovú polievka na kyslo, kuracie pečienky na víne s cibuľkami pečenými v cestíčku, tatárčene pirohy, 24-hodinové teľacie kolienko s výpekom a mrkvou varenou v cmare a hovädzom tuku či tekuté šišky s karamelizovaným medom, vanilkou a makom.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode