Pocíťte moment, kedy do seba všetko zapadne s novými vôňami od A-vonu!

30.10.2020 08:22

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Možno ste ani netušili, ale AVON predá každú sekundu 7 parfumov, čo je viac ako akákoľvek iná značka. Svoje portfólio vôní teraz rozširuje o novú kolekciu, ktorá nesie názov - Avon Lucky Me. Bola navrhnutá pre tých, ktorí veria, že sú strojcami vlastného šťastia.

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

Šťastie je vo vašich rukách. Snívate niekedy o okamihu, ktorý rozžiari váš život?

 

To osudové, ktoré všetko zmení? Zažívajte tieto momenty každý deň a oslávte svoje šťastné chvíle s novou vôňou Lucky me od AVONu. Objavte tak nové vône Lucky me a majte šťastie vždy po svojom boku!

 

 

Lucky Me for her EDP

Objem: 50 ml

Bežná cena: 27,00 €

Zmyselná iskrivá vôňa, ktorá sa rozvíja rovnako spontánne ako noc plná šťastia. S tónmi temeperamentného šampanského, teplej zlatej ambry a fazuliek vanilky.

 

 

V ponuke je aj set Lucky My for Her, ktorý obsahuje telové mlieko Lucky Me a Lucky Me for Her MINI EDP v spreji v rovnakej vôni. Hodnota setu je 44,90 €.

 

 

Telové mlieko Lucky Me for Her EDP

Objem: 150 ml

 

 

Lucky Me MINI EDP v spreji

Objem: 10 ml

 

 

 

Lucky Me for Him EDT

Objem: 50 ml

Bežná cena: 27,00 €

Korenistá energická vôňa, ktorá oslavuje všetky špeciálne okamihy života. S tónmi tejúceho korenia timut a kontrastného základu neodolateľnej ambry.

 

 

V ponuke je aj set Lucky Me for Him, ktorý obsahuje sprchovací gél na telo a vlasy Lucky Me a Lucky Me for Her MINI EDT v spreji v rovnakej vôni.

 

 

Sprchovací gél na telo a vlasy Lucky Me

Objem: 200 ml

 

 

Lucky Me for Him MINI EDT v spreji

Objem: 10 ml

 

 


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode