Počet flotíl využívajúcich služby programu Goodyear Fleet First v roku 2014 výrazne vzrástol

03.02.2015 21:03

V roku 2014 pribudlo viac ako 70 nových flotíl s vyše 30 000 vozidlami

Spoločnosť Goodyear zaznamenala v roku 2014 nepretržitý nárast v počte európskych vozových parkov, ktoré využívajú služby programu Fleet First určeného na spravovanie pneumatík. Počas jedného roka začalo tento pneuhospodársky program využívať 75 nových flotíl z 9 krajín, ktoré prevádzkujú spolu viac ako 30 000 vozidiel.

„Sme hrdí, že sa taký vysoký počet vozových parkov rozhodol využívať naše služby zamerané na spravovanie pneumatík ich nákladných automobilov, a to vrátane mnohých flotíl renomovaných mien. Ide o jasný dôkaz potvrdzujúci vysokú úroveň služieb, ktoré náš program Goodyear Fleet First ponúka. Prostredníctvom Fleet First poskytujeme našim zákazníkom inovatívne produkty, služby a riešenia, ktoré im pomáhajú znižovať ich celkové náklady,“ uviedol Jan-Piet Huylebroeck, obchodný riaditeľ divízie nákladných pneumatík spoločnosti Goodyear EMEA.

Tieto flotily, z ktorých väčšina pôsobí v Európe, majú svoje základne v Belgicku, Estónsku, Francúzsku, Nemecku, Taliansku, Holandsku, Poľsku, Rumunsku a vo Veľkej Británii. Medzi novými zákazníkmi spoločnosti Goodyear figurujú veľmi známe mená, ako sú spoločnosť Eddie Stobart s viac ako 5 000 vozidlami, Turners Soham s viac ako 2 500 vozidlami, poľská Hama Polska s 850 nákladnými automobilmi, spoločnosť Ageneau z Francúzska s viac ako 500 vozidlami a mnoho ďalších vozových parkov prevádzkujúcich stovky vozidiel.

„Pre nás ako organizáciu, ktorá inovácie a efektívnosť stavia do popredia záujmu vo všetkom, čo robí, ide o dokonalé partnerstvo. Vyhlásené služby Goodyear TruckForce podporujú našu flotilu okrem iného aj tým, že minimalizujú prestoje a z našich pneumatík získavame len to najlepšie. Vďaka tomu môžeme zákazníkom ponúknuť ešte viac,“ povedal Tim King, ktorý má na starosti vozový park spoločnosti Turners Soham Ltd. „Prostredníctvom programu Fleet First nám spoločnosť Goodyear dodáva prémiové produkty a zároveň, čo je veľmi dôležité, poskytuje celý balík služieb a riešení, ktoré nám pomáhajú znižovať celkové náklady,“ uviedol Jean-Pierre Ageneau, jeden z riaditeľov francúzskej spoločnosti Ageneau.

V súčasnosti sa spoločnosť Goodyear stará pomocou svojho programu Fleet First o viac ako 250 000 nákladných vozidiel z vyše 20 európskych krajín. Svojimi kvalitnými pneumatikami, protektormi, prémiovými službami a inovatívnym riešením významne napomáha prevádzkovateľom flotíl znižovať ich celkové náklady.

Goodyear Fleet First zahŕňa okrem ponuky nových nákladných pneumatík, ako sú Goodyear FUELMAX a KMAX a prémiových teplých protektorov TreadMax, aj široký sortiment prémiových služieb spojených s pneumatikami, medzi ktoré patria asistenčná služba Serviceline 24h a internetový program pre správu pneumatík FleetOnlieSolutions. Program Fleet First je zabezpečený prostredníctvom siete Goodyear TruckForce, ktorú tvorí takmer 2 000 servisných poskytovateľov strategicky rozmiestnených do 28 európskych krajín.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode