Po GT3 nasadí Mercedes-AMG aj pretekárske GT4

13.12.2016 19:46

Vývoj nového pretekárskeho vozidla vychádza z modelu GT R značky Mercedes-AMG, predstaveného v tomto roku. Špičkový športovec v programe Mercedes-AMG má optimálne predpoklady na nasadenie v motoristickom športe. Ako už v prípade pretekárskeho modelu AMG GT3, aj v prípade nového člena rodiny motoristického športu AMG patria medzi hlavné ciele vývoja vysoký komfort pre používateľa a vynikajúca úroveň bezpečnosti.

Nadchnutie zákazníkov AMG pre motoristický šport ustavične rastie: novinkou je vývoj pretekárskeho automobilu podľa pravidiel GT4. Tobias Moers, predseda obchodného vedenia spoločnosti Mercedes-AMG GmbH, v rámci oslavy pri príležitosti ukončenia sezóny 2016 poskytol zákazníckym tímom a jazdcom prvý náhľad na nový Mercedes-AMG GT4.

 

Tobias Moers, predseda obchodného vedenia spoločnosti Mercedes-AMG GmbH: „Vývoj GT4 Mercedes-AMG je ďalším dôležitým krokom na ceste postupného rozširovania nášho programu Mercedes-AMG pre motoristický šport. Vynikajúca spätná väzba tímov našich zákazníkov k modelu AMG GT3 a rastúci záujem o pretekárske vozidlá kategórie GT4 nás posilnili v našom rozhodnutí. Tešíme sa, že tak v budúcnosti oslovíme ešte väčšiu cieľovú skupinu amatérskych a profesionálnych jazdcov a tímov.“

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode